Jong talent, wijzigingen en tijdschema voor Dour

Door LIJN op 03 juli 2008 - 14:02 1 Ook dit jaar nodigt Dour Festival een boel jong talent uit. Kwaliteit en talent primeren daarbij. Acht groepen en artiesten, die meededen aan een van de talentenjachten, zien zich beloond met een plaatsje op Dour. Het zijn The Chargers (Binche), Abyss (Mons), Mizol-K (Charleroi), D'Giuliann (Mons), Orfeo (Luik), Kofeee (Doornik), Bikinians (Brussel) en Carl (Brussel).

Ook is bekend geworden dat F.L.A.M.E. de groep Shearwater zal vervangen. Nog een andere nieuwe naam: het team van de ClubCircuit Marquee verwelkomt de jonge wolven van Team William op zondag 20 juli. Voodoo Glow Skulls annuleert een deel van hun Europese tour!

Wanneer speelt jouw favoriete groep? Het antwoord op deze prangende vraag vind je op de Dour-website. Het uurschema voor de verschillende podia staat intussen online.

Wil of ga jij naar Dour 2008? Laat dit merken in je AgendaInfo!fotosnews.gif11

ROSKILDE? ROCK WERCHTER? WESTERPARK? METROPOLIS?...Er zit een weekend aan te komen vol met leuke mogelijkheden . Ben jij...

boek.gif6

REMINDER: JOUW FESTIVALVERHALEN IN BOEKVORM? In een donkere kelder in Amsterdam wordt er momenteel druk gewerkt aan het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.