Rondé, Flemming, Jody Bernal en meer naar Zandstock 2023

Rondé concert sfeer
Rondé, Flemming, Jody Bernal en meer naar Zandstock 2023
Door kimvanderzon op 02 maart 2023 - 10:45 1 Zandstock komt deze zomer terug: het festival is er van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus in 'T Zand. Onder andere komen Flemming en Rondé naar Zandstock.

De laatste namen zijn op dit moment toegevoegd. Mooi Wark is al sinds 1992 actief met verschillende grote hits als: In de blote kont, Oh Yvon en Irma. Ze staan op zondag in de Boom. Tony Junior is op zaterdag aanwezig tijdens de 25e editie van Zandstock. Verschillende samenwerkingen op zijn naam staan en natuurlijk bekend van hun eigen realatiesoap. Jody Bernal is al actief sinds 2000. Hij veroverde Nederland met zijn grote zomerhit Que Si Que No.

Zandstock Festival wordt sinds de oprichting georganiseerd door een wisselende samenstelling van Zeven Zandtemer Zotten. Sinds 2013 zijn dat er zeven en een half. Niet de minsten stonden op Zandstock. O.a. Caro Emerald, Racoon, Ilse deLange, Within Temptation, Dotan, Kensington, Will & the People, Jett Rebel, Kane en Willy Batenburg.

De verkoop is inmiddels al begonnen. Haal via deze link je tickets voor Zandstock 2023.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dijkpop

PROGRAMMA DIJKPOP 2023 BEKEND: O.A. WOLFMOTHER,... Dijkpop heeft het programma voor de 2023 editie van het festival bekend...

Tom Odell

TOM ODELL, 2MANYDJS, BEN BÖHMER, ALTIN GÜN EN MEER... Een nieuwe reeks namen is toegevoegd aan het programma van Pukkelpop 2023:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.