Stadsfestival Booch? vindt na 8 jaar weer plaats in Heerlen

sfeer
Stadsfestival Booch? vindt na 8 jaar weer plaats in Heerlen
Door tessamaria op 02 maart 2023 - 12:22 1 Precies 25 jaar nadat Booch? voor het eerst werd georganiseerd, zal het Stadsfestival in 2023 weer gehouden worden in Heerlen. De laatste editie van het festival was in 2015.

In 2015 verdween het festival van de kalender. Maar de behoefte naar live-muziek in Heerlen was groot en daarom heeft Poppodium Nieuwe Nor samen met de gemeente Heerlen het initiatief genomen om het festival nieuw leven in te blazen en zij zullen dan ook het festival opnieuw organiseren in 2023. De naam Booch? wekt nog veel nostalgie op bij vele Heerlenaren en daarom is de stad erg blij dat ze weer een festival rijker zijn.

Het stadsfestival dat tussen 1998 en 2015 jaarlijks plaatsvond groeide flink over de jaren heen en richtte zich op een jonge doelgroep. Het was een festival waar nieuwe muziek kon worden ontdekt maar ook gevestigde namen optraden.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dranouternews2.jpg

FESTIVAL DRANOUTER MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND: O.A....Op 4, 5 en 5 augustus zal alweer de 49ste editie van het festival Dranouter...

Slipknot

DOWNLOAD FESTIVAL IN DUITSLAND MET O.A. SLIPKNOT,... Slipknot, Volbeat, The Prodigy, Parkway Drive, Disturbed en Amon Amarth...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.