Reinier Zonneveld doet wereldrecordpoging langste liveset op eigen Karren Maar Festival

Reinier Zonneveld - Karren Maar Festival
Reinier Zonneveld doet wereldrecordpoging langste liveset op eigen Karren Maar Festival
Door RobZ op 06 maart 2023 - 15:49 1 Nederlandse techno koning Reinier Zonneveld keert deze zomer terug met een gloednieuw eigen festival en neemt op zaterdag 5 augustus de historische Stadsblokken in Arnhem over. Urenlang zal hij bezoekers meenemen op een muzikale reis en zijn eigen mainstage vullen met zijn kenmerkende en snoeiharde beats. Tijdens het evenement doet de techno gigant een poging om een persoonlijk record te verbreken en daarmee het wereldrecord van langste live set op zijn naam te schrijven.

Reinier Zonneveld: “Ik kan niet wachten om er tijdens Karren Maar Festival deze zomer een schepje bovenop te doen. Ik krijg niet vaak de kans om zo’n lange show te doen op een festival en kijk er daarom extra naar uit om met 25.000 bezoekers keihard te karren!”

Het huidige wereldrecord voor langste live set ooit staat op dit moment op 6 uur. Dit houdt in dat er daadwerkelijk muziek live on the spot gecomponeerd wordt. Het doel is om meer dan 11 uur te gaan draaien.

Tickets voor Karren Maar Festival zijn vanaf 9 maart verkrijgbaar, fans kunnen zich hier nu preregistreren.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Powerwolf

NIEUW INDOOR METALFESTIVAL THE ROCK CIRCUS KOMT MET...Er is eindelijk wat meer duidelijkheid over het nieuwe metalfestival The Rock...

Rock Werchter 2023

ROCK WERCHTER MAAKT LINE-UP COMPLEET MET O.A... Van donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli zal het Belgische festival Rock...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.