S10 en Selah Sue maken programma Stadspark Live compleet

Selah Sue
S10 en Selah Sue maken programma Stadspark Live compleet
Door RobZ op 07 maart 2023 - 12:12 1 Selah Sue en S10 maken de line-up compleet van de komende editie van Stadspark Live. Eerder zijn Lionel Richie, Anouk, Gregory Porter en Son Mieux al aangekondigd voor het Groningse festival dat zondag 18 juni plaatsvindt op de voormalige Draftbaan in het Stadspark.

Stadspark Live krijgt dit jaar pas z'n derde editie. In 2020 en 2021 kon het festival namelijk vanwege corona niet doorgaan. Op de twee eerdere edities stonden onder andere Sting, Anouk, Ronnie Flex, Tom Odell, Krezip, Skunk Anansie, Crowded House en Simple Minds.

De kaartverkoop van Stadspark Live is al even bezig. In ruil voor de aanschaf van een ticket van 79,50 kan ook jij aanwezig zijn. Hier koop je tickets voor Stadspark Live 2023.

Zo zag Stadspark Live er vorig jaar uit:


Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



north sea jazz

JANELLE MONÁE, SEAL, TYPHOON EN MEER ERBIJ VOOR NN...NN North Sea Jazz 2023 heeft nieuwe namen aan het programma toegevoegd. Onder...

bevrijdingsfestival den haag

BEVRIJDINGSFESTIVAL DEN HAAG STRIKT O.A. ROLF... Op 5 mei 2023 vindt alweer de 15e live-editie van het Bevrijdingsfestival Den...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.