Haagse Beatstad Festival keert in september na dertien jaar terug met o.a. Di-rect en Goldband

di-rect
Haagse Beatstad Festival keert in september na dertien jaar terug met o.a. Di-rect en...
Door tessamaria op 14 maart 2023 - 12:35 1 Op vrijdag 1 september zal na een hele lange tijd het Beatstad Festival weer plaatsvinden. Het is namelijk maar liefst 13 jaar geleden dat het festival voor het laatst plaatsvond. De komende editie zal gehouden worden op het strand van Scheveningen.

Op de festival affiche staat alleen maar Haags talent. DI-RECT was te zien bij de eerste editie van het festival in 2005 en keert in september terug naar het festival. Verder zijn ook Goldband, Son Mieux en Prins S en de Geit aanwezig. Deze Haagse bands zijn zeer succesvol en onafhankelijk van elkaar bij eigen concerten goed voor vele tienduizenden bezoekers per jaar. Nu al deze acts bovenaan de nationale hitlijsten pronken is er geen beter moment om het festival weer te organiseren na de laatste editie in 2010. De festival-organisatie kijkt in ieder geval enorm uit naar deze speciale editie.

De kaartverkoop voor het festival begint op vrijdag 17 maart om 10:00 uur. Koop hier je tickets voor Beatstad Festival 2023. Voor een regulier ticket ben je €55 kwijt. Woon jij in de regio Haaglanden? Dan kan jij je hier registreren om 15 minuten voor de reguliere kaartverkoop tickets aan te schaffen. Je kan pre-registreren tot donderdag 16 maart 12:00 uur.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Beatstad Festival 2023
Tickets Beatstad Festival 2023
Beatstad Festival 2023
€ 55,00
Manana Manana

13 NIEUWE NAMEN VOOR MAÑANA MAÑANA 2023 O.A. CLAW...Van 8 t/m 11 juni 2023 zal het Mañana Mañana festival weer plaatsvinden in...

Motel Mozaique

MOTEL MOZAIQUE PROGRAMMA MOMO PLAYGROUND BEKEND MET... Van 13 t/m 15 april vindt het Motel Mozaique Festival weer plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.