Datum 5 Days Off 2009 staat vast

Door Marz667 op 06 juli 2008 - 23:39 1 Terwijl de laatste mensen nog aan het dansen zijn op de 2008 editie, is de datum voor volgend jaar alvast bekend. Het Amsterdamse festival 5 Days Off zal in 2009 plaatsvinden van woensdag 1 tot en met zondag 5 juli.

5 Days Off was het eerste meerdaagse indoor dance evenement in Nederland en heeft de afgelopen jaren een steeds breder programma geboden dat een kwalitatief hoogwaardige doorsnede wil bieden.rockwerchter2008news.gif

ROCK WERCHTER SLUIT CONTRACT FESTIVALCAMPINGSDe gemeente Rotselaar heeft met het Vlaamse Agentschap voor Natuur en Bos...

Festivalinfo logo nieuw3

REDACTEUREN EN STAGIAIR(E)S GEZOCHT Zes euro voor een biertje op Leidse, rood thuiskomen omdat je je vergat in te...

REACTIES

Avatar E-Clect-Eddy
ma 07 jul 2008 03:16

E-Clect-Eddy Als ze meteen ook The Presets boeken en die op een vrijdag of zaterdag programmeren dan is het geheid opnieuw een feest maar één waar meer mensen van kunnen genieten. Was toch 'zonde' dat ze voor een half volle zaal speelden.

 0
Avatar Marz667
ma 07 jul 2008 10:18

Marz667 Hoop op veel verbeteringen in 2009. Je merkt gewoon dat het nog wat rommelig gaat en de zalen erg onervaren zijn op dit gebied. Te veel acts gingen opeens niet door, het tijdschema werd op het laatste moment veel aangepast en de 90 minuten waar bijvoorbeeld CSS voor stond ingepland waren er toch echt slechts 50... Kan heel vervelend zijn voor mensen die speciaal hun kaartje ergens voor kopen. En dan noem ik niet eens de lange rijen of de 'geen stempel, weg = weg'-regel de laatste avond in Paradiso, lekker sociaal richting rokers.

 0
Avatar E-Clect-Eddy
ma 07 jul 2008 13:46

E-Clect-Eddy Het zou geen kwaad kunnen om het allemaal iets vroeger op de dag te laten beginnen, veel mensen moeten vrijdag, zaterdag of maandag werken/studeren anders hebben alleen afgestudeerden alle lol?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.