Balaton Sound voegt eerste namen toe aan Belgian Stage programma

BalatonSound382
Balaton Sound voegt eerste namen toe aan Belgian Stage programma
Door tessamaria op 17 maart 2023 - 13:18 1 Balaton Sound vindt dit jaar weer plaats van woensdag 28 juni t/m zaterdag 1 juli aan het Balatonmeer in Hongarije. Omdat er elk jaar duizenden Belgische festivalgangers afreizen naar Hongarije voor het festival is er sinds een paar jaar een heuse Belgian Stage. De festivalorganisatie maakt de eerste reeks Belgische artiesten bekend voor het podium.

De eerst namen voor Belgian Stage: Bassbrain, Mattic & LAU, Sven & Clementine, Jørdan B, UnRegular, Alles Kapot, Karakals en Toulouse.

Je kan iedere dag bij de Belgian Stage genieten van Belgische EDM, house en techno dj’s. Al eerder werd bekend gemaakt dat de (Belgische) Charlotte de Witte, Dimitri Vegas & Like Mike en Yves V te zien zijn op Balaton Sound 2023.

Tickets voor het Hongaarse festival zijn al in de verkoop. Koop hier je tickets voor Balaton Sound 2023. Je bent tussen de €79 en €385 kwijt aan een festivalticket.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Balaton Sound 2023
Tickets Balaton Sound 2023
Balaton Sound 2023
€ 239,00
Mezz

MEZZ PRESENTEERT NIEUW WERELDMUZIEKFESTIVAL WORLDWIDEPoppodium MEZZ in Breda komt met een gloednieuw wereldmuziekfestival genaamd...

Sfeer DJ show (Linde Dorenbos)

NIEUWE NAMEN PARADISE CITY FESTIVAL 2023: O.A. BEN... Het Belgische Paradise City Festival is terug op 30 juni en 1 en 2 juli en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.