Rock Herk komt met 20 nieuwe namen o.a. Warhaus en Mura Masa

review: Warhaus - 15/11 - De Helling Warhaus
Rock Herk komt met 20 nieuwe namen o.a. Warhaus en Mura Masa
Door tessamaria op 22 maart 2023 - 10:54 1 Met 20 nieuwe toevoegingen aan Rock Herk 2023 is de line-up voor 50% compleet. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli zal alweer de 39ste editie van het festival in Herk-de-Stad plaatsvinden.

Rock Herk is een twee daags alternatief festival met verschillende eetkraampjes en activiteiten. Het in 1983 opgerichte festival richt zich op rock en punk. Maar ook dance-muziek komt bij Rock Herk aan bod.

De nieuwe toevoegingen aan de line-up van Rock Herk: Warhaus, Mura Masa, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, Dikke, Jack Vamp & The Castle of Creep, Mayorga, Sons, Warmdüscher (UK), Tramhaus (NL), Deadletter (UK), Hemelbestormer, Oi Boys (FR), Huracan, Crouch, Tiga (CA), Anthony Rother (D), Mella Dee (UK), Biesmans, Niels Orens en Wrong Man.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan. Koop hier je kaarten voor Rock Herk 2023. Je bent €45 kwijt aan een dagticket. Wil je beide dagen van het festival bezoeken? Dan betaal je €73 voor je ticket.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief7th Sunday Festival

KRAANTJE PAPPIE, NICKY ROMERO EN MEER NAAR 7TH...Op Pinksterzondag, 28 mei, zal het 7th Sunday Festival weer plaatsvinden op...

James Bay

HURRICANE EN SOUTHSIDE 2023: KALEO, JAMES BAY EN NOG... Met de toevoeging van 18 nieuwe artiesten zijn de line-ups van Hurricane en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.