Grace Jones, Suede en meer naar Live is Live 2023

Grace Jones
Grace Jones, Suede en meer naar Live is Live 2023
Door kimvanderzon op 23 maart 2023 - 10:29 1 Het programma voor de tweede editie van Live is Live is bijna compleet. Het festival vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 juni in Antwerpen.

Naast headliners The War On Drugs en dEUS werden onder meer al Balthazar, Belle and Sebastian en Warpaint aangekondigd. Nu komen daar nog mooie namen bij: Grace Jones, Suede en Whitney. Hiermee zijn alle optredens voor de main stage bekend. Er komt ook een tweede podium: Dageraad, met solo performances van onder meer Novastar en Admiral Freebee.

Het Dageraad-podium is een ode aan de singer-songwriter, aan de schoonheid van het ochtendgloren wanneer heel wat prachtige nummers worden geschreven, maar ook aan de Dageraadplaats, het iconische plein in Antwerpen. Naast Novastar en Admiral Freebee worden er later meer namen bekend gemaakt.

De tickets voor Live is Live zijn al in de verkoop gegaan. Koop hier je tickets voor Live is Live 2023. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf 80 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gotu Jim

THE LIFE I LIVE 2023 STRIKT O.A. GOTU JIM, PRINS S....Op woensdag 26 april, koningsnacht, vindt de 11e editie van THE LIFE I LIVE...

Helldorado 2022

HELLDORADO LANCEERT EERSTE 12 NAMEN: O.A. LIFE OF... HELLDORADO is terug in november. Voor de vierde keer zal indoor rockfestival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.