Bloodywood als support bij Gojira in AFAS Live - Into The Grave-optreden afgezegd

Gojira
Bloodywood als support bij Gojira in AFAS Live - Into The Grave-optreden afgezegd
Door sjoertb op 23 maart 2023 - 11:02 1 Het voorprogramma van het concert van Gojira in Amsterdams is bekendgemaakt: de bands Bloodywood en Urne zullen optreden als support-acts. De show van de Franse technische progressieve deathmetal band vindt plaats op dinsdag 6 juni in AFAS Live. Er zijn nog tickets verkrijgbaar.

In juni speelt Gojira ook op Rock Am Ring, Rock Im Park en Graspop Metal Meeting. De band is in 1996 opgericht door de broers Joe en Mario Duplantier en heette tot 2001 Godzilla. Om legale redenen moesten ze de naam destijds veranderen. Wat tevens op hetzelfde neerkomt, Gojira is de Japanse vertaling.

Het concert:
06-06-2023 - Gojira - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Rondom de band Bloodywood is onlangs controverse ontstaan omdat ze schijnbaar een afspraak met het festival Into The Grave hebben gebroken om een andere show te doen. Het team van Into The Grave heeft een statement online gezet over de situatie en de discussie die erop volgde. Deze is hier te lezen op Facebook. Er wordt naar een vervangende band gezocht.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Into the Grave  2023
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Into The Grave Zondag
€ 49,00
Into The Grave Zaterdag/zondag
€ 79,00
Into The Grave 2017 sfeer metal

DYNAMO EN EINDHOVEN ROCKCITY PRESENTEREN FESTIVAL...Dynamo en Eindhoven Rockcity presenteren dit jaar weer een nieuwe editie van...

Gotu Jim

THE LIFE I LIVE 2023 STRIKT O.A. GOTU JIM, PRINS S.... Op woensdag 26 april, koningsnacht, vindt de 11e editie van THE LIFE I LIVE...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.