'Rock The Bells in Amsterdam ArenA'

Door Marz667 op 08 juli 2008 - 09:51 1 In een exclusief interview met Immortal Technique bij Kink-FM (Hiphop In Je Smoel) wist hij te melden dat de legendarische hiphoptour Rock The Bells op 14 september in Nederland staat.

De legendarische tour komt voor de eerste keer naar Europa en tourt op dit moment rond in Amerika. De tour kent louter grote namen als A Tribe Called Quest, Mos Def, Rakim, MF Doom en Immortal Technique.

De exacte line up en info volgt binnenkort. Wanneer er meer duidelijkheid is lees je dit natuurlijk op Festivalinfo!anouknews.gif2

ANOUK NAAR PUKEMAROCK EN MARKTROCK LEUVENPukemarock viert dit jaar zijn twintigste verjaardag en dat zal iedereen...

vondelpark.gif

ZOMERFESTIVAL VLAANDEREN (NEDERLAND) VAN START Zomerfestival Vlaanderen heeft haar programma al een tijdje rond en de gratis...

REACTIES

Avatar BasP
di 08 jul 2008 10:33

Wrong Legendarisch?? Ik heb nog nooit van deze namen gehoord... :)

 -1
Avatar Rokkelbok
di 08 jul 2008 11:00

Rokkelbok Er staat ook dat de Hiphoptour legendarisch is ;). RATM heeft er aan mee gedaan, Wu-tang clan, public enemy enz.

 0
geen avatar
di 08 jul 2008 11:06

oghmaz Wrong schreef:
Legendarisch?? Ik heb nog nooit van deze namen gehoord... :)


voor iemand die 'hiphop' onder zijn favoriete genres heeft staan kan het dan geen kwaad eens even wat te lezen over de invloed die Rakim&EricB en A Tribe Called Quest hebben gehad op wat jij onder hiphop verstaat....;)

 0
Avatar ErikLuyten
di 08 jul 2008 11:37

punkr Wrong schreef:
Legendarisch?? Ik heb nog nooit van deze namen gehoord... :)
Dat ligt meer aan jou dan aan de namen denk ik :-)

Lijkt me misschien nog wel lache om hier te gaan kijken! :D

 0
Avatar von Deich
di 08 jul 2008 11:59

von Deich Dat is een prima tour!! Misschien als ik nog wat van mijn rug kan schrapen....

 0
Avatar Bert
di 08 jul 2008 12:53

Bert Ik houd helemaal niet van hiphop maar ik ken de meeste artiesten wel van naam.

 0
Avatar appelmoesman
di 08 jul 2008 13:54

appelmoesman Dan staat dit mannetje zeker weten in de Arena, weet je hoe vet die tour is in de VS.

 0
Avatar Stofje
di 08 jul 2008 14:25

Stofje In de Arena... Godverdomme. A Tribe Called Quest Is toch echt wel fantastisch.

 0
Avatar BasP
di 08 jul 2008 16:12

Wrong oghmaz schreef:
Wrong schreef:
Legendarisch?? Ik heb nog nooit van deze namen gehoord... :)


voor iemand die 'hiphop' onder zijn favoriete genres heeft staan kan het dan geen kwaad eens even wat te lezen over de invloed die Rakim&EricB en A Tribe Called Quest hebben gehad op wat jij onder hiphop verstaat....;)

Ff gecheckt. Van A Tribe Called Quest kon ik zowaar wel wat. Maar geef mij maar de nederhop van nu, kan ik me beter in vinden :)

 0
Avatar B-oost
di 08 jul 2008 19:34

B-oost Wrong... je naam zegt 't al ouwe ;-)

Off topic... twee weken later organiseren we tijdens B-oost een orkestraal eerbetoon aan producer J Dilla. Met het Metropole Orkest, Jimi Tenor en de man die veel samples voor Dilla arrangeerde, Atwood Ferguson. Check www.myspace.com/b_oost

 0
Avatar Nalu
di 08 jul 2008 22:12

Nalu WHOOO! MF DOOM!

Op zich wel heeeele vette namen, maar zal wel godsgruwelijk duur zijn...

 0
Avatar Paul_Banks
wo 09 jul 2008 10:00

Paul_Banks Jammer van de Arena, want hiphop is sowieso al een genre wat moeilijk live te brengen is en in de Arena wordt meer dan de helft volledig onverstaanbaar, denk ik.

Maar a tribe called quest is toch wel iets wat toch ook ergens anders zou moeten kunnen komen, kan iemand deze mannen niet vertellen dat ze een maandje eerder ook gewoon op Lowlands kunnen komen?

 1
Avatar appelmoesman
wo 09 jul 2008 14:27

appelmoesman Paul_Banks schreef:
Jammer van de Arena, want hiphop is sowieso al een genre wat moeilijk live te brengen is en in de Arena wordt meer dan de helft volledig onverstaanbaar, denk ik.

Maar a tribe called quest is toch wel iets wat toch ook ergens anders zou moeten kunnen komen, kan iemand deze mannen niet vertellen dat ze een maandje eerder ook gewoon op Lowlands kunnen komen?


Jah id, in arena wordt echt bagger of gewoon ergens anders in de buitenlucht, waar de stones vorig jaar waren in Nijmegen komen deze lui veel beter tot hun recht maja zal wel weer arena worden :(

 0
Avatar B-oost
wo 09 jul 2008 17:08

B-oost Een paar jaar geleden was er ook zo'n kansloos hip hop spektakel in de Arena met Missy Elliot en volgens mij Busta Rhymes. Waardeloos geluid. Beats niet te voelen en een slecht gevuld stadion. Waarom uberhaupt hip hop in een stadion. Jay Z trekt in Ahoy nog geen 3000 man. Lekker in de HmH. Heb je iig een goeie sfeer.

 0
Avatar Paul_Banks
wo 09 jul 2008 19:02

Paul_Banks B-oost schreef:
Een paar jaar geleden was er ook zo'n kansloos hip hop spektakel in de Arena met Missy Elliot en volgens mij Busta Rhymes. Waardeloos geluid. Beats niet te voelen en een slecht gevuld stadion. Waarom uberhaupt hip hop in een stadion. Jay Z trekt in Ahoy nog geen 3000 man. Lekker in de HmH. Heb je iig een goeie sfeer.


Dat vroeg ik mij ook al af, dat deze heren in Amerika 10 maal 50.000 man kunnen aantrekken dat geloof ik absoluut, maar de hiphopscene in Nederland is niet zo verschrikkelijk groot als je het vergelijkt met de dancescene en het alternatieve circuit. 50.000 Nederlanders die naar A tribe called quest, Mos Def en Rakim willen? Daar geloof ik eerlijk gezegd niet zo heel veel van. HMH of Ahoy (hoor ik trouwens ook nog wel eens klachten over betreffende het geluid, maar daar heb ik nog nooit wat van gemerkt, maar als ik daar ben sta ik ook in de Arena) had volgens mij een logischer keuze geweest, maar goed misschien zit ik er wel verschrikkelijk naast en houdt Nederlander juist wel van goede rap/hiphop en niet alleen van de zooi die ik wel eens op TMF voorbij (Opposites iemand?) zie vliegen.

 0
Avatar Stofje
do 10 jul 2008 12:09

Stofje Ik lees trouwens echt alleen op Festivalinfo dat het in de Arena is. Op hiphopinjesmoel wordt met geen woord gerept (wheheh) over de Arena. Ik wacht dus nog af, want zoals de reactie hierboven al aangeeft: 50.000 man voor A Tribe e.a.? Kennikmenievoorstellen.

 0
Avatar Marz667
do 10 jul 2008 14:34

Marz667 Stofje schreef:
Ik lees trouwens echt alleen op Festivalinfo dat het in de Arena is. Op hiphopinjesmoel wordt met geen woord gerept (wheheh) over de Arena. Ik wacht dus nog af, want zoals de reactie hierboven al aangeeft: 50.000 man voor A Tribe e.a.? Kennikmenievoorstellen.

Er is inderdaad nog niet veel duidelijkheid over. Wellicht klopt de zaal niet, kloppen een paar namen niet of komt de tour helemaal niet? Wanneer we meer weten, zullen we het gewoon op de frontpage posten :)

Je moet hiernaast ook weten dat er nog meer namen bijkomen, zoals in het bericht staat. Dus wellicht dan wel groot genoeg voor ArenA? ;)

 0
geen avatar
di 15 jul 2008 13:22

DoubleUD Dit is echt een unieke kans om zoveel legendarische mannen hiphop te zien brengen zoals het ooit bedoeld was. Zeker dat ik hier oren naar heb!

 0
geen avatar
wo 16 jul 2008 19:32

NFD Zelfde dag als Ajax - Roda, dus lijkt me duidelijk NIET in de Arena.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.