London Calling line-up compleet na toevoegingen van o.a cumgirl8, CVC en Sylvie

review: London Calling 2022 #2 - Zaterdag Gurriers
London Calling line-up compleet na toevoegingen van o.a cumgirl8, CVC en Sylvie
Door tessamaria op 11 april 2023 - 11:55 1 Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei vindt het London Calling festival weer plaats in Paradiso. Met de aankondiging van een reeks aan nieuwe namen maken ze de line-up van de 31ste editie compleet. Ook voegen ze een extra middagprogramma genaamd 'High Tea' toe.

Het tweejaarlijkse festival begon in 1992 als springplank voor Britse bands naar het Europese vasteland. Over de loop van de jaren heen heeft Paradiso al acts als Blur, Franz Ferdinand, Tame Impala, Foals, Florence + The Machine, Fontaines D.C. en Wet Leg mogen ontvangen. Met een line-up vol met alternatieve-, indie-, postpunk- en pop- en rockmuziek is er voor elk wat wils.

De nieuwe toevoegingen aan het programma van London Calling: Baba Ali, Benefits, Ber, Bilk, cumgirl8, CVC, Gurriers, Hamish Hawk, Heartworms, Kate Davis, MasterPeace, Sylvie, The Golden Dregs, The Grogans, The Lemon Twigs en The Tubs.

Voor de volledige line-up, verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van London Calling 2023.

De kaartverkoop voor het festival is al begonnen. Koop hier je kaarten voor London Calling 2023. Je bent €45 kwijt als je bij beide dagen van het festival aanwezig wil zijn. Ook zijn er verschillende dagkaarten verkrijgbaar. Deze prijzen variëren tussen de €17 en €34.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands sfeer

'MINDER FESTIVALS EN MEER DRUGS DOOR GESTEGEN...3FM en 3Vraagt (het jongerenpanel van Eenvandaag) hebben onderzocht wat de...

Rock Werchter 2023

CHARLOTTE DE WITTE ALS EXTRA NAAM OP AFFICHE ROCK... Rock Werchter pakt uit met een extra naam voor de editie van 2023. Charlotte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.