Eerste namen So What’s Next? 2023 bekend: o.a. Cory Henry en Fresku

Cory Henry
Eerste namen So What’s Next? 2023 bekend: o.a. Cory Henry en Fresku
Door kimvanderzon op 19 april 2023 - 10:33 1 So What’s Next Jazzfestival Eindhoven heeft de eerste namen bekendgemaakt voor het festival. Deze keer vindt het plaats op 3, 4 en 5 november in het Muziekgebouw Eindhoven.

Voor nu zijn Cory Henry, Nubya Garcia, Fresku, Joe Lovana & Jakob Bro en Gallowstreet onthuld. De nu aangekondigde artiesten spelen op de festivalavond op zaterdag 4 november. De rest volgt nog.

So What’s Next Jazzfestival Eindhoven is een driedaagse muziekevolutie met grensverleggende concerten van jazz-artiesten van het nieuwe millennium. Niet voor niets is de naam ontleent aan de legendarische jazztrack ‘So What’ en de niet aflatende vernieuwingsdrang van diens maker Miles Davis. Jazz is het vertrekpunt, maar het festival presenteert ook jaarlijks bijzondere kruisbestuivingen door nationale en internationale acts. Artiesten die op eerdere edities speelden zijn bijvoorbeeld Lady Blackbird, Snarky Puppy, Gregory Porter, Kamasi Washington, Ibrahim Maalouf en Marcus Miller.

Het zwaartepunt van So What’s Next Jazzfestival Eindhoven ligt op de zaterdag, maar wordt omzoomd door een clubavond op vrijdag (in samenwerking met radiozender Sublime) en de zondag waarop het festival de stad intrekt en er optredens op diverse locaties in het centrum van Eindhoven plaats vinden. Meer informatie over zowel de clubavond, de festivalavond als het stadsfestival volgt in de komende periode.

De kaartverkoop voor zaterdag 3 november start op vrijdag 21 april om 10.00. Haal hier je tickets voor So What’s Next Jazzfestival Eindhoven. De ticketprijs is 54 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2023

NIEUWE NAMEN VOOR ELEKTRONISCH MUZIEKPROGRAMMA...Lowlands komt vandaag met een nieuwe lading artiesten die het elektronische...

Sfeer Sziget natuur

ROTTERDAM BLUEGRASS FESTIVAL MAAKT LINE-UP COMPLEET... Op 23, 24 en 25 juni zal het Rotterdam Bluegrass Festival weer plaatsvinden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.