TakeRoot Festival maakt eerste namen bekend: o.a. Fantastic Cat en Josh Ritter

Josh Ritter
TakeRoot Festival maakt eerste namen bekend: o.a. Fantastic Cat en Josh Ritter
Door tessamaria op 20 april 2023 - 11:23 1 Op zaterdag 4 november vindt het TakeRoot Festival weer plaats in De Oosterpoort in Groningen. De festivalorganisatie maakt de eerste reeks aan namen bekend voor de 25e editie van het festival.

De eerste namen voor TakeRoot 2023: Josh Ritter, Fantastic Cat, Old 97’s, Thee Sacred Souls, Willi Carlisle, L.A. Edwards, Jerry Leger & The Situation, The Local Honeys en Kassi Valazza.

TakeRoot Festival is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat plaatsvindt in Groningen. Het festival biedt een mix van Americana, roots en alternative country muziek. TakeRoot is een toonaangevend evenement voor de Americana muziekwereld. Het festival biedt zowel grote namen als opkomende artiesten uit het genre een podium en is daarmee zowel nationaal als internationaal bekend geworden. Het festival heeft een sterke reputatie opgebouwd als een plek waar nieuwe artiesten zich kunnen presenteren naast gevestigde namen uit de scene, en trekt veel aandacht van Europese muziekprogrammeurs die hier nieuwe talenten kunnen ontdekken.

De kaartverkoop voor het festival is al begonnen. Koop hier je kaarten voor TakeRoot 2023. Een ticket kost je €57,50.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BevrijdingsfestivalFlevolan

BEVRIJDINGSDAG 2023: OVERZICHT VAN DE BESTE...Op Bevrijdingsdag worden jaarlijks diverse festivals georganiseerd om onze...

Jera On Air 2023

JERA ON AIR 2023 COMPLEET MET O.A. JOHN COFFEY EN... Parkway Drive, Rancid, Flogging Molly, Papa Roach, Billy Talent,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.