Nieuw op Appelpop 2023: o.a. John Coffey, Kraantje Pappie, Joost en Gotu Jim

John Coffey
Nieuw op Appelpop 2023: o.a. John Coffey, Kraantje Pappie, Joost en Gotu Jim
Door sjoertb op 26 april 2023 - 13:45 1 Ook het team van Appelpop heeft nieuwe artiesten vastgelegd voor het festivalseizoen. De line-up van de komende editie van deze zomer wordt steeds gevarieerder.

Het festival krijgt nu ook bezoek van John Coffey, Kraantje Pappie, Joost, Gotu Jim, Jaap Reesema, The Dirty Daddies, Elephant en de Tante Joke Karaoke Band. Verder zijn de feestacts 90’s NOW en Retro Deluxe toegevoegd aan het programma.

Eerder werd al aangekondigd dat BLØF, Krezip, Maan, Prins S. en de Geit, Blanks, DeWolff, Hang Youth, Wodan Boys, Zer00s Heroes en 30 Somethingop de line-up staan.

Aankomende editie wordt het 30 jarige jubileum van Appelpop gevierd. Op 8 en 9 september vindt het festival plaats op de Tielse Waalkade. Zoals altijd is het gratis toegankelijk.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Down The Rabbit Hole 2022

DOWN THE RABBIT HOLE PRESENTEERT NAMEN VOOR...Down the Rabbit Hole presenteert vandaag het programma van openluchtclub 'The...

Pukkelpop 2023

LIL TJAY, GOTU JIM, SOR EN MEER NIEUWE NAMEN VOOR... De line-up van Pukkelpop 2023 is alweer uitgebreid. De festivalorganisatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.