Rock Werchter komt met programmawijzigingen The Slope en is bijna door combitickets heen

Kid Kapichi
Rock Werchter komt met programmawijzigingen The Slope en is bijna door combitickets heen
Door kimvanderzon op 01 mei 2023 - 11:11 1 Van donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli zal het Belgische festival Rock Werchter plaatsvinden. Verdeeld over vier dagen en vier podia zullen er in totaal 100 acts te bewonderen zijn op het grootste muziekfestival van België.

Rock Werchter heeft aangekondigd dat Militarie Gun vervanger is van The Snuts op The Slope op donderdag, terwijl Kid Kapichi op zondag op The Slope invalt voor Destroy Boys.

Militarie Gun en Kid Kapichi voegen zich bij een imposante line-up met headliners Stromae, Red Hot Chili Peppers, Muse en Arctic Monkeys. De gehele Rock Werchter 2023 line-up kan je hier vinden.

Rock Werchter laat weten dat de combitickets voor het festival bijna zijn uitverkocht. Wil je er nog bij zijn? Haal dan hier snel je laatste tickets voor Rock Werchter. De ticketprijs is €292,-.
Dagtickets voor zaterdag 1 juli en zondag 2 juli zijn uitverkocht.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Eindhoven Metal Meeting

NEGEN NIEUWE NAMEN VOOR EINDHOVEN METAL MEETING O.A....Op 8 en 9 december 2023 staat de Effenaar, Eindhoven, weer in het teken van...

westerpop

PROGRAMMA GRATIS WESTERPOP FESTIVAL BEKEND MET O.A.... Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli zal alweer de 30e editie van Westerpop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.