15 nieuwe namen voor Into The Great Wide Open: o.a. Cloud Cafe en De Toegift

De Toegift
15 nieuwe namen voor Into The Great Wide Open: o.a. Cloud Cafe en De Toegift
Door kimvanderzon op 03 mei 2023 - 11:00 1 De organisatie van Into The Great Wide Open heeft vijftien nieuwe namen onthuld voor de line-up. Onder andere zijn De Toegift, Cloud Cafe en Floodlights toegevoegd. Het festival is van 31 augustus tot 3 september.

Deze namen zijn allemaal aan de line-up toegevoegd; Arooj Aftab, Brintex Collective, Buck Meek, Chibi Ichigo, Cloud Cafe, De Toegift, DITZ, Floodlights, Gaz Coombes, Hamish Hawk, L’Eclair, Lander & Adriaan, PITOU, Sticks en Wu-lu.

Eerder werden al Warhaus, Naaz, Billie Marten, Gilla Band, MICH, Divorce en The Bug Club door de organisatie bekendgemaakt. Meer muzieknamen volgen in aanloop naar het festival, net als nieuws over het kunst- en kolderprogramma.

Into The Great Wide Open is een festival op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Tickets zijn al niet meer te koop omdat het festival in een mum van tijd was uitverkocht.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Altın Gün

NIEUWE NAMEN EN BLOKKENSCHEMA DOWN THE RABBIT HOLE...Het programma van Down The Rabbit Hole is nu inzichtelijk gemaakt op de...

Submit Fest 2023

SUBMIT FEST MAAKT LINE-UP 2023 COMPLEET Op zaterdag 19 en zondag 20 mei vindt Submit Fest weer plaats in Rotterdam....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.