Extra dag voor De Amsterdamse Zomer 2023

Andre Hazes Jr.
Extra dag voor De Amsterdamse Zomer 2023
Door kimvanderzon op 08 mei 2023 - 13:44 1 Het muzikale zomerfeest De Amsterdamse Zomer krijgt een extra concert op vrijdag 7 juli. Deze show kent dezelfde line-up als de show op zaterdag, inclusief de special mystery guest André Hazes.

Vorige week werd de line-up voor De Amsterdamse Zomer 2023 bekend gemaakt. Nu is er aangekondigd dat het Nederlandse concert een extra dag krijgt in het hoofdstedelijke Olympisch Stadion. De line-up van beide show bestaat uit Nederlandse artiesten als André Hazes, Tino Martin, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Zoë Tauran, Jan Smit, Willeke Alberti en OG3NE.

De extra show heeft plaats voor meer bezoekers, aangezien er op 7 juli niet met placeren en tafels wordt gewerkt, maar het hele stadion gevuld kan worden.

Op donderdag 11 mei om 12:00 uur start er een pre-sale voor de extra avond van De Amsterdamse Zomer. De reguliere start een dag later op zaterdag 13 mei om 12:00 uur. Haal hier je tickets voor De Amsterdamse Zomer 2023.De ticketprijs is tussen de 63 en 78 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



desertfest

DESERTFEST BELGIUM MAAKT NIEUWE REEKS AAN NAMEN...Van 20 t/m 22 oktober vind Desertfest Belgium weer plaats in Trix, Antwerpen....

zeelandnews.gif

ELF ZEEUWSE FESTIVALS ORGANISEREN SAMEN GOUDEN... Er worden meer dan dertig pop- en muziekfestivals georganiseerd in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.