Danko Jones op Pinkpop en Rock Am Ring

Door yeahroen op 21 januari 2003 - 00:18 De Canadese charmeur Danko Jones geeft in zijn nieuwsbrief aan dat hij komende zomer enkele festivals af zal werken. Daarbij zullen onder andere Duitse duofestival Rock Am Ring / Rock Im Park en Pinkpop aangedaan worden.
Na Anouk, die iets vergelijkbaars er ook al uitflapte, is Danko de tweede artiest waarvan er van uitgegaan kan worden dat zijn aanwezigheid daadwerkelijk meer is dan een van de vele geruchten.

Dinsdag 11 maart wordt het grootste deel van het programma officieel bekend gemaakt. Natuurlijk lees je die dag ook hier wat er zoal verteld is door Pinkpop guru Jan Smeets. De voorverkoop voor het festival begint 15 maart.

Tip voor de hardcore Pinkpop adepten:
Voor geruchten (en nieuws) omtrent Pinkpop, kan je ten alle tijden terecht op [url2=http://www.graz.nl/]Graz.nl[url2], waar Pinkpopkenner René alle geruchten wikt en weegt een van een mate van waarschijnlijkheid voorziet.

Lees hier de Festivalinfo recensie van Danko Jones zijn meest recente album of kijk naar de Pinkpop infoMotel Mozaique logo

MOTEL MOZAÏQUE PRESENTEERT LINE-UP(+UPDATE)Het Rotterdamse kunst/muziek festival Motel Mozaïque heeft haar line-up...

Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003 Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.