16 nieuwe namen voor Lokerse Feesten o.a Rag'n'Bone Man en De Jeugd Van Tegenwoordig

review: Rag'n'Bone Man - 30/10 - 013 Rag N Bone Man
16 nieuwe namen voor Lokerse Feesten o.a Rag'n'Bone Man en De Jeugd Van Tegenwoordig
Door tessamaria op 12 mei 2023 - 09:50 1 Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een mix van Belgische en internationale artiesten zal afreizen naar de Belgische stad Lokeren. Al eerder werden Goldband, The Opposites en Blur bevestigd om op te treden op het zomerse festival.

Op zaterdag 5 augustus zijn Rag'n'Bone Man, Kungs, De Jeugd Van Tegenwoordig, XINK, Glints, Mayorga en Jack Vamp & The Castle Of Creep te zien. Op maandag 7 augustus treden nu ook Vive La Fete en The Waeve op. Joe Goddard komt op dinsdag 8 augustus. Jazz Brak en Kleine Crack & Slagter zijn toegevoegd aan de line-up van woensdag 9 augustus. Op donderdag 10 augustus maken Stone, Lander & Adriaan en Tsar B nu deel uit van het programma en op zaterdag 12 augustus is er de traditionele Cherry Moon night.

De Lokerse Feesten is een jaarlijks terugkerend festival. Het festival duurt 10 dagen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. In het verleden waren grote namen als Iggy Pop, Pixies, The Prodigy en Snoop Dogg te bewonderen op het podium in Lokeren. Het festival biedt een breed programma aan muzikale acts, waaronder rock, pop, dance en hip-hop.

De verkoop voor zaterdag 5, maandag 7, dinsdag 8, woensdag 9, donderdag 10 en zaterdag 12 augustus begin op zaterdag 13 mei om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Lokerse Feesten 2023. Dagticket prijzen variëren tussen €50 en €55 per stuk.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Coely

AFRO-LATINO FESTIVAL VOEGT COELY, LOS 4, TIIWTIWW EN...Van vrijdag 7 to zondag 9 juli zal alweer de 23ste editie van het Afro-Latino...

Zwarte Cross 2018 news

WEER 45 ARTIESTEN ERBIJ VOOR ZWARTE CROSS 2023 O.A.... Van 20 t/m 23 juli zal Zwarte Cross 2023 weer plaatsvinden. Het grootste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.