Rock Herk komt met 10 nieuwe namen o.a. Echo & The Bunnymen en The Sha-La-Lee’s

Echo & the Bunnymen
Rock Herk komt met 10 nieuwe namen o.a. Echo & The Bunnymen en The Sha-La-Lee’s
Door tessamaria op 12 mei 2023 - 12:09 1 Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juli zal alweer de 39ste editie van het festival in Herk-de-Stad plaatsvinden. De festivalorganisatie voegt tien acts aan de line-up toe. De volledige affiche voor Rock Herk volgt binnen enkele weken.

De 10 nieuwe namen: Echo & The Bunnymen, Admiral Freebee, The Sha-La-Lee’s, Klaps, Slift, We Came As Dirt, Lander & Adriaan, Instar en Myu:sa, Lysistrata en Lilihell.

Rock Herk is een twee daags alternatief festival met verschillende eetkraampjes en activiteiten. Het in 1983 opgerichte festival richt zich op rock en punk. Maar ook dance-muziek komt bij Rock Herk aan bod.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan. Koop hier je kaarten voor Rock Herk 2023. Je bent €45 kwijt aan een dagticket. Wil je beide dagen van het festival bezoeken? Dan betaal je €73 voor je ticket.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dranouter 2021 news

ISAAC ROUX, BART PEETERS, CHARLIE CUNNINGHAM EN MEER...De line-up van Festival Dranouter op 4, 5 en 6 augustus wordt steeds groter....

Coely

AFRO-LATINO FESTIVAL VOEGT COELY, LOS 4, TIIWTIWW EN... Van vrijdag 7 to zondag 9 juli zal alweer de 23ste editie van het Afro-Latino...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.