Gustaph, Ultranate en Sugababes naar Milkshake Festival 2023

Milkshake Festival
Gustaph, Ultranate en Sugababes naar Milkshake Festival 2023
Door tessamaria op 22 mei 2023 - 10:55 1 Van 28 t/m 30 juli vindt het Milkshake Festival weer plaats in het Westerpark te Amsterdam. Gustaph, Ultranate en Sugababes zullen allemaal aanwezig zijn op het inmiddels 12-jarige festival.

Milkshake Festival is ontstaan met de gedachte dat er geen beperkingen zijn en alles mogelijk is. Het festival laat zien dat entertainment, muziek, kleding en status losstaan van iemands seksualiteit. Bij Milkshake heerst er een vrije en open sfeer, zonder hokjesdenken dat door de samenleving is gecreëerd. Het festival omarmt de diversiteit in huidskleur, seksuele voorkeur en verschijningsvormen, omdat dit juist het leven kleurrijk en bijzonder maakt. Milkshake viert de stad en haar initiatieven, en streeft naar meer vriendelijkheid en liefde voor elkaar.

De weekendkaarten voor het festival zijn uitverkocht. Wel zijn er nog enkele kaarten voor The Grand Milkshake Opening op vrijdag 28 juli verkrijgbaar. Koop hier je kaarten voor Milkshake Festival 2023. Een ticket voor de openingsavond van het festival kost je €49,50.

Vandaag werd ook bekend dat Sugababes twee concerten in Paradiso geeft. Dit staat in september te gebeuren.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



North Sea Jazz 2003 logo

NN NORTH SEA JAZZ FESTIVAL MAAKT LINE-UP COMPLEET...Op 7, 8 en 9 juli vindt het NN North Sea Jazz Festival plaats in Rotterdam....

Loose Ends

LOOSE ENDS FESTIVAL EIND AUGUSTUS NAAR BETON-T IN... Het gitaarfestival Loose Ends keert terug op 26 augustus 2023 terug. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.