Nieuws: Utreg Massive, Crosslinx, Volkoren, Noorden is Gestoord e.a.

Door Marz667 op 11 juli 2008 - 13:55 1 Ook deze week zijn wij weer de krantenbak ingedoken voor het laatste nieuws. De laatste (kleinere) toevoegingen voor verschillende (kleinere) festivals zijn in dit bericht te vinden.

Op vrijdag 5 september is er Utreg Massive Birthday Bash # 5 in Tivoli Oudegracht. Dit met o.a. FRICTION (Shogun Audio UK), Druid, Illusive, Kwanto, Uncut Anger, El Maria, Paludal, Timski en Sage & Westrum.

De Brabantse crossover-formatie ENGO staat als enige Nederlandse band op het Eier Mit Speck Festival. Het festival vindt plaats van 25 tot en met 27 juli in Viersen, Duitsland en verder staan onder meer Clawfinger, Keith Caputo en Knorkator op het programma.

Het Noorden is Gestoord vindt op zaterdag 11 oktober plaats in Poppodium Romein. Het kunnen we kijken en luisteren naar New Killer Stars, Noir, June in December en Kudra Mata.

De voorbereidingen voor Sensation Black zijn al maanden aan de gang en het beloofd weer een spectaculaire show te worden. De editie is sinds tijden nog niet uitverkocht. Op de avond zelf zullen er ook tickets te verkrijgen zijn bij het Ticketpoint tussen entree C en D. Het Ticketpoint is open van 20:00 uur tot 02:00 uur.

Zet het alvast in je agenda; op vrijdag 20 maart 2009 kun je naar Eindhoven voor Crosslinx 2009. In de Effenaar zullen o.a. Michael Nyman en Zita Swoon komen spelen.

Dit jaar is er gratis vervoer naar Absolutely Free Festival. Laat de auto thuis! Absolutely Free Festival zorgt voor een permanente gratis busverbinding. Opstappen kan je in Genk, Waterschei, As en Opglabbeek.

Volkoren komt met een labelpresentatie, dit op donderdag 16 oktober. In Paard van Troje zullen Brown Feather Sparrow, Anderson, Ponoka en Kim Jansen te zien zijn.

Sinds 1999 organiseren de mannen van zZz en hun kornuiten jaarlijks het roemruchte Sleazefest. Op het programma in strandtent Timboektoe staan: The Pedro Delgados, Hallo Venray, Dead Elvis & His OneMan Grave, Hidden Charms, the Works, Kiki (van Malle Pietje and the Bimbos), the Dust, Fruit Cranks, Hollywood Sinners en Yeah.


Ontbreekt er iets, weet jij ook leuk nieuws? Dit (en andere feiten) kun je doorgeven via de submit.lucky13news.gif1

RADIO MODERN OP PUKKELPOP 2008Al een tijdje is Radio Modern de vaste afspraak voor retroswingers. Het...

lowlandsnewss.gif14

NIEUWE NAMEN EN LIVE-UITZENDINGEN LOWLANDS Afgelopen week maakte het Lowlands festival wederom een aantal namen bekend....

REACTIES

Avatar jos_theboss22
vr 11 jul 2008 18:37

jos_theboss22 dat noorden is gestoor festival is gewoon een toer van die bands samen want die toer komt ook nog in oa groningen,leek en assen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.