Leffingeleuren maakt eerste 15 namen bekend o.a. Tramhaus en Deadletter

Deadletter
Leffingeleuren maakt eerste 15 namen bekend o.a. Tramhaus en Deadletter
Door tessamaria op 26 mei 2023 - 10:23 1 Van vrijdag 15 september tot en met zondag 17 september vindt het festival Leffingeleuren weer plaats in het Belgische dorp Leffinge. De festivalorganisatie kondigt de eerste reeks van 15 namen aan.

De eerste 15 namen: Aborted Tortoise, bar italia, Bolis Pupul, Deadletter, Ghoulies, Hotel Lux, King Hannah, Macie Stewart, Mc Yallah, Peuk, Runnner, Sunfruits, Tamikrest, The Muckers en Tramhaus.

Leffingeleuren is een ontdekkingsfestival en daarom kiezen ze ervoor om bands te programmeren die niet overal te zien zijn. Op de markt, in Zaal en Café De Zwerver en in en rond de kerk van Leffinge treden muzikanten op uit diverse genres, waaronder rock, pop, elektronische muziek en folk.

De reguliere kaartverkoop voor het festival is zojuist van start gegaan. Schaf hier je tickets aan voor Leffingeleuren 2023. Voor een dagticket voor de vrijdag of zondag ben je €33 kwijt. Wil jij graag zaterdag bij het festival aanwezig zijn? Dan betaal je €38. Weekend tickets kosten €72.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFabrique Mozaique

FABRIQUE MOZAÏQUE IN ROTTERDAM KOMT MET EERSTE NAMEN...De vierde editie van Fabrique Mozaïque in M4H vindt plaats op zaterdag 2...

Amsterdam Music Festival

AMF KONDIGT LINE UP VOOR 2023-EDITIE O.A. AFROJACK... AMF , het grootste evenement tijdens Amsterdam Dance Event, slaat na tien...

REACTIES

geen avatar
wo 31 mei 2023 20:07

khairat2019 Het is heel mooi, ik hou ervan

https://iptv-4k-ott.com/

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.