STOOR en Paradiso maken line-up STOOR live bekend met o.a. Speedy J en Karenn

Speedy J
STOOR en Paradiso maken line-up STOOR live bekend met o.a. Speedy J en Karenn
Door kimvanderzon op 20 juni 2023 - 16:05 1 Na twee jaar aan uitverkochte edities, keren technoproducent Speedy J en de STOOR crew tijdens Amsterdam Dance Event 2023 terug naar Paradiso voor een tweedaagse editie van audiovisueel spektakel STOOR live. De editie zal plaats vinden op 21 en 22 oktober.

Vandaag maakt de organisatie samen met Paradiso de line-up voor beide dagen, zaterdag 21 en zondag 22 oktober, bekend.

Op zaterdag speelt Speedy J samen met Berghain resident JakoJako, het Britse duo Karenn (Blawan en Pariah) en technopionier Surgeon.

De zondag staat in het teken van synergetische samenwerkingen wanneer naast Speedy J ook producers Rødhåd en Vril als Out of Place Artefacts en Donato Dozzy en Neel (Voices From The Lake) aan de knoppen draaien.

STOOR live is een volledig geïmproviseerde hardware jam tussen wisselende muzikanten, onder leiding van Speedy J. Stagedesign, licht en een team van videokunstenaars worden aangestuurd door spatial designer Karl Klomp, middels robotcamera’s en videohardwarehacks op een LED video-object middenin de Grote Zaal van Paradiso.

De afgelopen jaren was STOOR live een vaste waarde op de zaterdagmiddag- en avond van Amsterdam Dance Event in Paradiso. Dit jaar wordt de editie voor het eerst uitgebreid met een zondag. Afgelopen edities stonden onder andere Colin Benders, Dasha Rush, Lady Starlight, ROD, Rødhåd, Sterac en Surgeon op de line-up.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor beide dagen. Haal hier je tickets voor Stoor Live. De ticketprijs is 40 euro.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO / PODIUMINFO OP ZOEK NAAR NIEUWE...Heb jij verstand van muziek? Ben je die persoon waar vrienden, collega`s en...

boochh

GRATIS FESTIVAL BOOCH? PRESENTEERT VOLLEDIGE LINE-UP... Het gratis festival Booch? heeft vandaag hun complete line-up bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.