Lowlands maakt het literatuurprogramma bekend: o.a. Nico Dijkshoorn

Nico Dijkshoorn
Lowlands maakt het literatuurprogramma bekend: o.a. Nico Dijkshoorn
Door sjoertb op 21 juni 2023 - 13:40 1 Op Lowlands is naast muziek van alles aanwezig om je te vermaken, om je zintuigen te prikkelen en ook om iets te leren. "Dagelijks van 10:30 tot 15:45 uur is de Lowlands Bookstore jouw literaire oase." is er te lezen in het laatste persbericht van het bekende festival.

In het literatuurprogramma zijn onder meer Gerbrand Bakker, Stéphanie Hoogenberk, Gijs Wilbrink, Roxane van Iperen, Özcan Akyol, Nico Dijkshoorn, Esther Gerritsen, Fokke Obbema, Jip van den Toorn, Joost Oomen, Olaf Koens en Hanna Bervoets er dit jaar bij.

Een greep uit het programma: Er is een literaire boyband met 'zwoele alliteraties, poëtische dansmoves en sexy metaforen', Eus’ Boekenclub is aanwezig, er is een poëzievrijplaats 'Drag House of Words' waarin kings, queens en inbetweens de power van het woord vieren en nog veel meer.

Op 18, 19 en 20 augustus is Lowlands terug in Biddinghuizen. Het festival was heel snel uitverkocht na de eerdere aankondiging dat onder andere Billie Eilish, Nothing But Thieves, Charlotte de Witte, Foals, Florence + The Machine, Underworld, YUNGBLUD en King Gizzard & The Lizard Wizard optreden. Bekijk de hele Lowlands line-up in het festivaloverzicht.

Er is nog kans om toch nog een Lowlands ticket te scoren is het resale platform van Ticketmaster. Deze kan je hier vinden.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sef news

EERSTE NAMEN VOOR CROSSING BORDER 2023: O.A. SEF,... Crossing Border komt terug in november. Vorig jaar beleefde het literatuur-...

Pukkelpop 2023

14 NIEUWE NAMEN VOOR PUKKELPOP: O.A. DJ ST. PAUL,... Pukkelpop heeft de line-up opnieuw uitgebreid. Deze keer zijn er 14 nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.