Nieuw 'MOMO Fabrique Festival' in september met focus op DJ's

Motel Mozaique 2023
Nieuw 'MOMO Fabrique Festival' in september met focus op DJ's
Door sjoertb op 06 juli 2023 - 12:39 1 Na een succesvolle editie van het MOMO Festival in april komt Motel Mozaïque met een nieuw evenement in Rotterdam: MOMO Fabrique Festival is er op zaterdag 2 september, zoals gebruikelijk met muziek, kunst en optredens.

De focus ligt dit keer op elektronische muziek met een programma van 13 uur. Live-acts en DJ's zullen optreden op verschillende podia bij Weelde, Fruitvis en Citrusveiling. De eerste namen in de line-up zijn onder andere Amsterdamse en Rotterdamse DJ's zoals Nedda Sou, JJAQ, Suze Ijò, live-optredens van Loradeniz, Ishtar Bakhtali en het nieuwe project comforter2, opgericht door Tammo Hesselink, Meetsysteem en M4ry.

De eclectische HUNEE zal het evenement opwarmen met een set op het strand van de Zandbar, terwijl de kleurrijke producties van Call Super ervoor zorgen dat mensen blijven bewegen tot in de late uurtjes van de nacht. Verder treden Salami Rose Joe Louis en Aili op.

Tickets voor MOMO Fabrique Festival 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Draaimolen 2021

DRAAIMOLEN KOMT MET TWEE GRATIS EVENEMENTEN IN DE...Op 22 en 24 juli zijn er twee evenementen in de Muzentuin. Draaimolen zet...

Kryptos

WELCOME TO HELL 2024 PRESENTEERT EERSTE NAMEN: O.A.... Poppodium Effenaar maakt zich klaar voor de komst van Welcome To Hell in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.