Flycatcher festival met Danko Jones, De Staat en Royal Repbulic afgelast vanwege tegenvallende kaartverkoop

Flycatcher Festival
Flycatcher festival met Danko Jones, De Staat en Royal Repbulic afgelast vanwege...
Door RobZ op 11 juli 2023 - 11:14 1 Matig nieuws uit Oldenzaal. Het nieuwe rockfestival Flycatcher dat op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus zou plaatsvinden, krijgt geen doorgang. De organisatie laat weten dat de financiele risico's vanwege tegenvallende kaartverkoop te groot worden. Op het affiche van Flycatcher festival stonden onder andere Danko Jones, De Staat, Royal Repbulic, Dewolff, Skindred, My Baby, Kovacs en The Vices.

Volgens de organisatie werd het festival met complimenten ontvangen, maar op complimenten alleen kan je geen rockfestival organiseren. Kaartkopers hebben of krijgen snel bericht met een passende oplossing.

Flycatcher Festival is een grote droom van bierbrouwerij en brewpub Stanislaus Brewskovitch. De bedoeling was een nieuw, kwalitatief hoogwaardig 2-daags rockfestival met 3 podia in het Oosten van het land te organiseren. Gericht op Nederland én Duitsland. Gevestigde namen gecombineerd met opkomende (inter-) nationale top acts en aandacht voor lokaal toptalent. Helaas mag het nog niet zo zijn.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pukkelpop 2023

PUKKELPOP-COMBITICKETS ZIJN HELEMAAL UITVERKOCHTDe kaartverkoop van Pukkelpop 2023 gaat de goede kant op. De organisatie...

regennews.gif

LAATSTE DAG BOSPOP EN AWAKENINGS AFGELAST VANWEGE... De laatste dag van de driedaagse festivals Awakenings Summer Festival en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.