Wunderhorse zegt Lowlands en Pukkelpop af - The Cavemen. valt in op Lowlands

Pukkelpop 2009
Wunderhorse zegt Lowlands en Pukkelpop af - The Cavemen. valt in op Lowlands
Door sjoertb op 17 augustus 2023 - 20:43 1 Lowlands en Pukkelpop zijn vandaag gestart. De komende dagen kunnen de festivalliefhebbers ontzettend veel optredens beleven van artiesten van over de hele wereld. Op de valreep is er nog een programma-wijziging voor beide festivals.

Wunderhorse, de Engelse rockband van Jacob Slater, stopt namelijk vanwege persoonlijke omstandigheden met de huidige festivaltour. Zie het Instagram-bericht hieronder.

Op Lowlands is The Cavemen. toegevoegd aan de line-up om in te vallen op de zondag. De groep bestaat van de broers Kingsley Chukwudi Okorie en Benjamin Chukwudi James husselen afrobeat, jazz en soul door elkaar en gieten het in hun eigen ontwikkelde genre Highlife Fusion. Op zondag zijn ze te zien in de Lima van 19:55 tot en met 20:55. Een paar dagen geleden was er nog een programma-wijziging voor Lowlands. Elmer valt in voor Alewya.

Wie Wunderhorse op Pukkelpop vervangt is nog niet duidelijk.Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFlorence + the Machine

FLORENCE + THE MACHINE MOET LOWLANDS EN PUKKELPOP...Vervelend nieuws voor de bezoekers en organisatoren van Pukkelpop en...

Sziget 2023

DAGEN VAN SZIGET FESTIVAL 2024 EN START VOORVERKOOP... Sziget , het grote festival in Boedapest, is ook dit jaar door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.