Helldorado 2023 compleet met o.a. Bad Nerves en Carnivore A.D.

Helldorado
Helldorado 2023 compleet met o.a. Bad Nerves en Carnivore A.D.
Door sjoertb op 24 augustus 2023 - 11:41 1 Het programma van Helldorado 2023 is rond. Bad Nerves, Prong en Carnivore A.D. zijn als laatste toegevoegd aan het festival.

Het festival omschrijft zichzelf als een wild toevluchtsoord voor liefhebbers van het niet-alledaagse die los willen gaan bij machtige bulldozerbands die als pletwals fungeren, en die hun hart op kunnen halen aan bizarre stunts waar nog lang over nagepraat wordt.

Eerder zijn al onder meer Life Of Agony, Gluecifer, Carcass, Peter Pan Speedrock, Brutus, Sacred Reich en Death Angel aangekondigd. In totaal staan er twintig namen op de poster. Bekijk hier de line-up.

Helldorado wordt dit jaar gehouden op zaterdag 18 november in het Eindhovense Klokgebouw. Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de website van Helldorado.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2023

DATUM VAN LOWLANDS 2024 BEKEND + FOTO-VERSLAGEN...De afgelopen editie van Lowlands is geslaagd. Met goed weer en mooie...

Whispering Sons

30 NIEUWE ARTIESTEN VOOR LEFT OF THE DIAL 2023: O.A.... Het programma van Left of the Dial 2023 is rond. Zo'n 115 acts zullen op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.