C2C: Country To Country in maart naar Ahoy

Hannah Mae
C2C: Country To Country in maart naar Ahoy
Door KayleeV op 04 oktober 2023 - 11:31 1 Na twee succesvolle edities in 2019 en 2020 in AFAS Live, keert C2C: Country to Country terug naar Nederland. Het internationale countryfestival zal plaatsvinden op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart 2024, en deze keer zal het gehouden worden in de RTM Stage in Rotterdam Ahoy.

C2C: Country to Country in de RTM Stage zal twee verschillende podia bieden en belooft een evenement te worden voor Nederlandse countryliefhebbers. In eerste instantie zijn alleen weekendtickets beschikbaar, met de dagtickets die op een later moment verkrijgbaar zullen zijn, afhankelijk van beschikbaarheid.

Meer informatie over de line-up van deze editie zal binnenkort worden gedeeld. C2C: Country to Country heeft zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk en zal in 2024 ook edities hebben in Londen, Glasgow, Belfast en Berlijn. Eerder heeft het festival artiesten als Keith Urban, Luke Combs, Darius Rucker, Brett Young en Charles Esten op het podium gehad.

De ticketsale begint vrijdag 6 oktober om 10.00 uur. De ticketprijzen zijn nog niet bekend. Koop hier je kaartje voor Country to Country.

Foto: Hannah Mae op Country To Country 2020 door Bernard Bodt

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sticksnieuws

NIEUWE NAMEN HIT THE CITY 2023: O.A. STICKS EN CHIBI...Van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 oktober vindt Hit The City 2023...

Roadburn 2019

ROADBURN 2024 KONDIGT HERENIGINGDE DOOMBAND KHANATE... Roadburn heeft de eerste artiest aangekondigd voor de editie van 2024. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.