Hardwell headliner op jubileumeditie van Don't Let Daddy Know

Hardwell news_groot
Hardwell headliner op jubileumeditie van Don't Let Daddy Know
Door Semberendsen op 11 oktober 2023 - 13:46 1 De DJ en producer, Hardwell, zal de headliner zijn voor de tiende jubileumeditie van Don't Let Daddy Know (DLDK) Amsterdam in 2024.

Don't Let Daddy Know keert terug naar Amsterdam op 2 maart 2024 en markeert zijn tienjarige jubileum met de aankondiging van Hardwell als headliner. Hardwell's carrière maakte een vlucht na zijn doorbraakhit "Spaceman" in 2012, dat al snel een EDM-anthem werd. Sindsdien heeft hij hits en albums geproduceerd die hem lof en meerdere jaren de nummer 1-positie op DJ Mag's Top 100 DJ's-lijst opleverden.

Met de aankondiging van het tienjarig jubileum introduceert Don't Let Daddy Know een fris, ruimte-thema verhaallijn. Bezoekers kunnen een reis verwachten naar "The Red Galaxy," een uniek universum dat miljoenen lichtjaren verwijderd is van de aarde, gekenmerkt door zijn rode hemellichamen en een bevrijdende sfeer. In een wereld waar eenheid en vrijheid lijken te verdwijnen, nodigt DLDK ravers van over de hele wereld uit om tijdelijk te ontsnappen naar "The Red Galaxy," waar ze de kans krijgen om even te ontsnappen aan hun drukke dagelijkse leven.

Koop hier kaartjes voor Don't Let Daddy Know 2024 in Amsterdam. Tickets voor het evenement zijn nu beschikbaar. Tickets gaan van 56 tot 124 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paleo 2023 festival sfeer metal

ALIVE & KICKING FESTIVAL NA VIER JAAR TERUG OP...Na een pauze van vier jaar is Alive & Kicking Festival weer terug. Het...

Stadspark Live

STADSPARK LIVE STOPT NA DRIE EDITIES De organisatie van Stadspark Live heeft aangekondigd dat na drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.