Live is Live komt met The National en The Smashing Pumpkins als headliner voor 2024 editie

The National
Live is Live komt met The National en The Smashing Pumpkins als headliner voor 2024 editie
Door KayleeV op 20 oktober 2023 - 12:22 1 In 2024 keert Live is Live terug naar het Middenvijver-park in Antwerpen voor een derde editie, die plaatsvindt van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni. Vandaag kondigden ze de eerste 2 namen aan voor het festival.

Op vrijdag 28 juni zal het podium worden verlicht door The National, die na een productief jaar met twee albums, 'First Two Pages of Frankenstein' en 'Laugh Track', terugkeren naar Antwerpen voor een 2,5 uur durende set.

Op zondag 30 juni zal het The Smashing Pumpkins het festival podium betreden. Deze nineties-artiesten hebben met hun mix van rock, pop, shoegaze, metal, goth en meer. Ze hebben enkele van de grootste hits van dat decennium op hun naam staan.

'Live is Live' belooft een muziekervaring, inclusief eten, artiesten en diverse ticketopties, waaronder dagtickets, frontstage-toegang, zitplaatsen op de tribune en combitickets voor alle drie de dagen met ticketprijzen van € 90,00 tot € 810,00 (voor een groepsticket). Ticketverkoop start op 26 oktober om 10:00 uur. Koop hier je tickets voor Live is Live 2024.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Live is Live 2024
Tickets Live is Live 2024
Live is Live 2024 - Combi Ticket
€ 225,00
Left of the dial

FESTIVALDAGEN LEFT OF THE DIAL 2024 BEKEND - EARLY...Afgelopen weekend vond het festival Left Of The Dial plaats in Rotterdam....

TivoliVredenburg

FOOTPRINTS FESTIVAL TERUG IN TIVOLIVREDENBURG MET... Footprints Festival brengt je dit jaar opnieuw een muzikale ontdekkingsreis...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.