Eerste 24 namen voor Hellfest 2024 waaronder headliner Foo Fighters

review: Pinkpop 2018 - zaterdag Foo Fighters
Eerste 24 namen voor Hellfest 2024 waaronder headliner Foo Fighters
Door RobZ op 23 oktober 2023 - 20:18 1 Hellfest is al jaren een hoogtepunt voor liefhebbers van de harder rockende muziekstijlen. Daar gaat komend jaar geen verandering in komen gezien de eerste aankondiging van het festival. Het Franse festival, dat van 27 tot en met 30 juni in Clisson gehouden wordt, bevestigt vandaag de eerste 24 artiesten. In totaal zullen er zo'n 185 op het vierdaagse festival spelen.

De eerste headliner van Hellfest 2024 is niemand minder dan Foo Fighters. Ook op het affiche staan co-headliners: Queens of the Stone Age, The Offspring, Megadeth, Dropkick Murphys, Royal Blood en Bad Omens. Ook zullen All Them Witches, Babymetal, Biohazard, Bruce Dickinson, Brujeria, Brutus, Dark Tranquillity, Dimmu Borgir, Eternal Champion, Fu Manchu, Korpiklaani, Kvelertak, Madball, Nova Twins, Rhabsody of Fire, Satyricon en The Interrupters op het Franse rock- en metalfestival spelen.

Hellfest 2024 vindt dit jaar plaats van 27 t/m 30 juni, twee weken later dan de afgelopen edities. Dit betekent dat ze dit jaar niet een week voor, maar een week na Pinkpop zitten. Er is dus een aanzienlijke kans dat er een aantal van bovenstaande artiesten ook naar Landgraaf afreizen. Ook Graspop Metal Meeting, dat in hetzelfde weekend gehouden wordt als Pinkpop, zal nadrukkelijk naar deze lijst artiesten kijken.

Woensdag 25 oktober zal om 13:00 uur de tweede batch Hellfest vierdagenkaarten in de verkoop gaan. Deze kan je hier aanschaffen.Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Hellfest 2024
Tickets Hellfest 2024
Hellfest 2024
ADE 2020 news

AMSTERDAM DANCE EVENT (ADE) KOMT MET DATUMS VOOR...De nieuwe datums voor het Amsterdam Dance Event (ADE) zijn officieel...

Melkweg nieuwe logo

NIEUW FESTIVAL IN MELKWEG: 'KAYNAŞ CLUB' MET O.A.... Op zaterdag 3 februari 2023 staat de Melkweg in Amsterdam in het teken van...

REACTIES

Avatar romy74
di 24 okt 2023 13:58

romy74 Wat is dit Hellfest mild?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.