Sophie Straat, Elephant, Robin Kester en meer naar Song van het Jaar Festival 2023

Sophie Straat
Sophie Straat, Elephant, Robin Kester en meer naar Song van het Jaar Festival 2023
Door KayleeV op 26 oktober 2023 - 11:15 1 Een deel van de line-up voor het jaarlijkse 3voor12 Song van het Jaar Festival, dat op vrijdag 1 december 2023 in de Maassilo, Rotterdam plaatsvindt, is bekendgemaakt. Tijdens dit festival wordt ook de 3voor12 song van het jaar onthult.

Enkele van de talenten die het podium zullen betreden zijn de Amsterdamse protestzangeres Sophie Straat, de Rotterdamse indieband Elephant, de muzikante en songwriter Robin Kester, de Nederlandse zangeres Pitou, het Belgische indie-folkduo Kids With Buns, en vanuit de Belgische hiphopscene, Chibi Ichigo.

De kaartverkoop voor dit muzikale evenement is reeds van start gegaan, met tickets beschikbaar voor € 17,50. Wil je naar 3voor12 song van het jaar festival koop dan hier je tickets.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPitfest

PITFEST 2024 VERWELKOMT ALTAR IN ORIGINELE BEZETTINGDe organisatie van Pitfest heeft onlangs de line-up, met onder andere de...

Dynamo Metalfest 2021 news

DIMMU BORGIR, WHITECHAPEL, LEFT TO DIE EN MEER NAAR... De afgelopen tijd is de organisatie van Dynamo Metalfest 2024 druk bezig...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.