Motel Mozaïque 2024 kondigt eerste namen aan o.a. Dry Cleaning, Wende en Porcelain ID

Wende @ Paradiso 2023
Motel Mozaïque 2024 kondigt eerste namen aan o.a. Dry Cleaning, Wende en Porcelain ID
Door KayleeV op 02 november 2023 - 15:03 1 Motel Mozaïque heeft de eerste namen aangekondigd voor het MOMO Festival 2024, dat zal plaatsvinden van 18 tot 20 april. Het belooft een gevarieerd programma te worden met zowel opkomend talent als bekende namen.

Het festival, dat elk jaar in Rotterdam wordt gehouden, staat bekend om zijn combinatie van kunst, performance en muziek op unieke locaties in de stad. Motel Mozaïque streeft naar vruchtbare samenwerkingen tussen muziek en performance.

Het muziekprogramma van MOMO 2024 belooft een boeiende mix te worden, met namen als Avalanche Kaito, Dry Cleaning, Fat Dog, Hotwax, Library Card, Lime Garden, Miss Tiny, Nubiyantwist, Pauli the PSM, Picture Parlour, Porcelain ID, Radio Sueño, Ralphie Choo, Steph Strings, Victory Boogie Woogie, Wende, en Wu-Lu, met nog veel meer artiesten in het vooruitzicht.

Kaartjes voor het festival zijn nu al te koop, met prijzen variërend tussen €90,00 en €97,50. Koop hier je tickets voor MOMO festival 2024.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Am Ring news

ROCK AM RING 2024 MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A....Het Rock am Ring Festival, een van de grootste rock- en metal festivals in...

Paaspop 2022 sfeer René Obdeijn1

BINNENKORT DE EERSTE NAMEN VAN PAASPOP 2024 Paaspop is er volgend jaar weer aan het begin van het festivalseizoen. Eind...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.