Eerste namen Kliko Fest 2024: o.a. Enola Gay, Lambrini Girls, Dick Move en Savage Beat

Enola gay
Eerste namen Kliko Fest 2024: o.a. Enola Gay, Lambrini Girls, Dick Move en Savage Beat
Door Semberendsen op 06 december 2023 - 13:04 1 Vandaag heeft Kliko Fest de eerste namen aangekondigd voor de editie van 2024, gepland op zaterdag 22 juni in het Haarlemse Patronaat. Onder de bevestigde acts bevinden zich Beige Banquet, Blanco Teta, Dick Move, Enola Gay, Lambrini Girls, Savage Beat en Traumatizer. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag 8 december om 10:00 uur.

Naast deze namen belooft Kliko binnenkort meer artiesten toe te voegen aan de line-up van het twaalfde festival in Patronaat, bekend om zijn diverse muziekgenres zoals garage, punk, rock 'n roll, trash, blues, surf, noise en beat.

Lambrini Girls, een naam die eruit springt, belooft een energieke show met ruimte voor iedereen in het publiek. Beige Banquet uit het Verenigd Koninkrijk presenteert een bijna panische sound met robotische vocalen en intense gitaren. Enola Gay, getipt door Iggy Pop, brengt vuige riffs en vuurspuwende vocalen naar het podium.

Vanuit Nieuw-Zeeland komt Dick Move, die opkomt voor de benadeelden door huisjesmelkers, kapitalisme en social media 'fuckos'. Blanco Teta, een Zuid-Amerikaanse band, deelt hun high-energy songs als onderdeel van een transfeministische queer beweging.

Traumatizer, een opkomende band uit Haarlem met leden van Asbest Boys en Burlers, belooft lokaal talent te vertegenwoordigen en een feestje te bouwen. Savage Beat, een Amsterdamse street boogie band sinds 2007, heeft eveneens zijn aanwezigheid bevestigd.

Kliko Fest, sinds 2011 een jaarlijks binnenfestival in Patronaat Haarlem, heeft eerder namen als Ty Segall, Allah-Las en Mudhoney op zijn podia gehad. Het festival staat bekend om zijn diverse muzikale aanbod en biedt een podium voor zowel opkomend talent als gevestigde namen in de alternatieve muziekscene.

Tickets voor Kliko Fest 2024 zijn hier verkrijgbaar.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Kliko Fest  2024
Tickets Kliko Fest 2024
Kliko Fest 2024
€ 32,74 - 38,40
Rock Werchter 2023

ROCK WERCHTER 2024 VOEGT 15 NIEUWE NAMEN TOE AAN...Rock Werchter, het muziekfestival dat plaatsvindt van 4 tot 7 juli, breidt...

Electric Castle

MASSIVE ATTACK, QUEENS OF THE STONE AGE EN MEER NAAR... Er zijn nieuwe namen bekend voor de aankomende editie van Electric Castle...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.