Clouseau ook naar Thor Park Live

review: Clouseau - 12/04 - Paradiso Clouseau
Clouseau ook naar Thor Park Live
Door KayleeV op 14 december 2023 - 11:05 1 Voor degenen die niet kunnen wachten tot de Sportpaleisdata, is er goed nieuws. Op donderdag 11 juli 2024, de Vlaamse feestdag, transformeert het Thor Park in Genk zich tot 'THOR PARK LIVE', waar Clouseau alvast een voorproefje van hun jubileumoptreden geeft. De 12 Clouseau 40 Sportpaleisshows waren in een mum van tijd uitverkocht.

Clouseau is een Belgische popgroep, opgericht door de broers Koen en Kris Wauters, die sinds de jaren 80 onverminderd populair is en wordt beschouwd als vaderlands muzikaal erfgoed. Met een rijke discografie en hits als 'Daar gaat ze' en 'Zij aan zij' hebben ze een blijvende invloed gehad op de Nederlandstalige popmuziek. In 2024 viert Clouseau hun 40-jarig jubileum.

De kaartverkoop start op 15 december om 8:45 uur, prijzen zijn nog onbekend. Hier kun je kaarten kopen voor Thor Park Live.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Thor Park Live 2024
Tickets Thor Park Live 2024
Thor Park Live 2024
dranouternews2.jpg

EERSTE HEADLINER VOOR FESTIVAL DRANOUTER: THE WATERBOYSHet folkfestival Dranouter kondigt aan dat The Waterboys , de eerste...

Holland International Blues Festival

HOLLAND INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL VERWELKOMT O.A.... Holland International Blues Festival 2024 belooft een grootse editie te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.