Eerste namen Helldorado 2024: o.a. John Coffey en Tankzilla

John Coffey
Eerste namen Helldorado 2024: o.a. John Coffey en Tankzilla
Door KayleeV op 21 december 2023 - 11:09 1 Na de 4e editie van het Helldorado indoor rockfestival in het Eindhovense Klokgebouw, waar meer dan 5000 bezoekers genoten van optredens van bands zoals Life of Agony en Carcass, richt de organisatie zich al op de volgende editie. De lustrumeditie op zaterdag 16 november 2024 belooft wederom een spektakel te worden met de bevestiging van de eerste vijf namen.

Uncle Acid And The Deadbeats, een psychedelisch rocktrio, brengt met hun zware geluid een duistere sfeer die teruggrijpt naar de jaren '60 en '70. John Coffey, na hun terugkeer in 2023, staat bekend om hun explosieve rockenergie met hits als 'Romans'. The Koffin Kats, een punkrock-'n'-rollabilly trio, brengt een wereldwijde ervaring van bijna 3000 shows met oldskool psychobilly songs.

The Baboon Show, Zweedse punkrockers, staan garant voor onweerstaanbare punkrock-'n'-roll anthems aangevoerd door frontvrouw Cecilia Boström. Tankzilla, het muzikale project van Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock) en Marcin Hurkmans (Wolfskop), biedt een hypnotiserende mix van groovende desert soul.

Tickets zijn nu al verkrijgbaar voor een prijs vanaf € 59,00. Koop hier tickets voor Helldorado 2024.

Meer namen voor het festival, dat bekend staat om zijn internationale dark & heavy programmering, zullen binnenkort worden aangekondigd.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Helldorado 2024
Tickets Helldorado 2024
Helldorado 2024
€ 59,00
Vestrock news

9 NIEUWE NAMEN VOOR VESTROCK 2024: O.A. BOEF EN...Vestrock sluit het jaar met een knal af door de line-up voor hun 13e editie...

Les Ardentes

LES ARDENTES 2024 VERWELKOMT 21 SAVAGE Het Belgische muziekfestival Les Ardentes heeft onlangs de toevoeging van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.