Eerste namen Paradise City Festival 2024: o.a. Maribou State en Bonobo

Maribou State
Eerste namen Paradise City Festival 2024: o.a. Maribou State en Bonobo
Door Semberendsen op 17 januari 2024 - 14:24 1 Na een succesvolle editie in 2023 met meer dan 43.000 bezoekers, kondigt de organisatie van Paradise City Festival nu de eerste namen aan voor de aankomende editie dat van 28 tot en met 30 juni plaatsvindt. Met een focus op kwalitatieve muziek en een positieve sfeer, staat het festival bekend om zijn groene locatie, duurzaamheidsinitiatieven en hoogwaardige producties.

Recentelijk heeft het festivalteam de eerste namen van de line-up onthuld. Onder de bekende artiesten bevinden zich Anotr, Anz, Badsista, Blck Mamba, Bonobo DJ SET, Daria Kolosova, Desiree, Dj Gigola, Emily Jeanne, Francesco Del Garda & Raresh, Introspekt, Job Jobse, Lola Haro & Marcel Dettmann, Maribou State, Marlon Hoffstadt, Nosedrip, Skin On Skin, Sofia Kourtesis, Suze Ijó, Vegyn en Zouzibabe.

Belangrijke veranderingen zijn te verwachten, waaronder een nieuw podium gewijd aan live bands en een zevende podium voor chill-out, downtempo en ambient optredens. De audiovisuele ervaring wordt geüpgraded met verbeterde lichtproductie, soundsystems, en kunstinstallaties op het terrein. Campingfaciliteiten worden eveneens verbeterd met de introductie van een muziekpodium en een geüpgrade chillzone.

Als groen festival, bekroont A Greener Festival Paradise City voor het vierde jaar op rij met het maximale aantal sterren voor duurzaamheid. De organisatie behoudt de capaciteit op de camping en verbetert de kampeerervaring.

Tickets voor het Paradise City Festival 2024 zijn sinds vorige week beschikbaar voor prijzen van 62 tot 192 euro. Koop hier tickets voor Paradise City 2024.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRock Werchter 2023

20 NIEUWE NAMEN VOOR ROCK WERCHTER O.A. PARKWAY... Rock Werchter verruimt vandaag zijn muzikale horizon met de aankondiging...

Roadburn Redux news

DIE WILDE JAGD MET HET METROPOLE ORKEST OP ROADBURN... Op het festival Roadburn 2024 zal Die Wilde Jagd uit Berlijn samenwerken...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.