Gent Jazz kondigt extra show van AIR aan op 19 juli

Air
Gent Jazz kondigt extra show van AIR aan op 19 juli
Door Semberendsen op 19 januari 2024 - 12:02 1 De Franse electroband AIR is aangekondigd als headliner op het Gent Jazz Festival op 19 juli 2024. Eerder was de band al aangekondigd voor een dag van te voren, op 18 juli maar deze show was an snel uitverkocht.

In februari zal AIR De Roma betoveren met hun eerste concert in België sinds 2017, waarbij alle beschikbare tickets snel uitverkocht raakten, wat nu ook voor Gent Jazz weer gebeurde. Ter ere van een kwarteeuw muzikaal talent bracht AIR op 16 januari 1998 hun debuutalbum 'Moon Safari' uit, met hits als 'Sexy Boy', 'All I Need' en 'Kelly Watch The Stars'.

Voor het eerst in hun carrière kondigde de band vorig jaar aan dat ze ter ere van de 25ste verjaardag van 'Moon Safari' het album integraal live zullen spelen. Ondanks hun blijvende populariteit blijft het duo selectief in hun optredens, waarbij ze in 2024 slechts op enkele zorgvuldig gekozen locaties in Europa te zien zullen zijn.

AIR's staan bekend om bij hun live-optredens de dromerige composities op het podium uitbreiden tot geïmproviseerde stukken. Tickets voor het concert van AIR op vrijdag 19 juli zijn nu te koop, variërend van 55 tot 65 euro. Koop hier tickets voor AIR bij Gent Jazz 2024.

Andere al aangekondigde artiesten voor Gent Jazz 2024 zijn onder anderen Diana Krall, Jamie Cullum en Patrick Bruel.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Gent Jazz Festival 2024
Tickets Gent Jazz Festival 2024
Gent Jazz Festival 2024
DGTL 2019

DGTL MAAKT LAATSTE NAMEN VOOR LINE-UP VAN 2024...DGTL Amsterdam 2024 voegt vandaag de laatste namen toe aan de line-up. De...

Bevrijdingsdag fakkel bevrijding

BEVRIJDINGSDAG ENSCHEDE 2024 ONTHULT VOLLEDIGE... Op 5 mei zal Bevrijdingsdag Enschede zijn jaarlijkse festival organiseren op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.