Kingsland Festival 2024 in Amsterdam krijgt Martin Garrix als headliner

review: Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Martin Garrix
Kingsland Festival 2024 in Amsterdam krijgt Martin Garrix als headliner
Door Semberendsen op 22 januari 2024 - 15:23 1 Op zaterdag 27 april 2024 zal het Kingsland Festival in Amsterdam plaatsvinden, met de DJ Martin Garrix als headliner. De aankondiging volgt op het nieuws dat Garrix voor de zevende keer zijn opwachting zal maken op dit jaarlijkse evenement, dat op drie verschillende locaties wordt gehouden.

Garrix, vier keer uitgeroepen tot beste DJ ter wereld, betreedt opnieuw het podium van het koningsdagfeest in Amsterdam. Hij zal een set draaien tijdens de tiende editie van het festival, waarbij het zijn zevende optreden betreft. In 2013 stond hij voor het eerst op de Mainstage tijdens de allereerste editie van Kingsland Festival.

Het volledige programma voor de tiende editie van Kingsland Festival wordt op woensdag 24 januari bekendgemaakt. De festivalorganisatie kondigt tevens de start aan van een voorverkoop, waarbij festivalgangers de kans krijgen om Early Bird tickets te bemachtigen.

Kingsland Festival, dat op 27 april 2024 plaatsvindt in Amsterdam, Groningen en Rotterdam, is niet alleen het grootste muziekfestival tijdens Koningsdag, maar ook het grootste eendaagse muziekfestival van Nederland. Registreer je hier om als eerste te weten wanneer tickets in de verkoop gaan.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Kingsland Festival Amsterdam 2024
Tickets Kingsland Festival Amsterdam 2024
Kingsland Festival Amsterdam 2024
Rock Werchter 2023

TIEN BELGISCHE ACTS AANGEKONDIGD VOOR ROCK WERCHTER...Ter gelegenheid van de Week van de Belgische Muziek kondigt Rock Werchter...

DGTL 2019

DGTL MAAKT LAATSTE NAMEN VOOR LINE-UP VAN 2024... DGTL Amsterdam 2024 voegt vandaag de laatste namen toe aan de line-up. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.