Eerste 12 namen voor Left of the Dial 2024 bekend

Left Of The Dial 2022
Eerste 12 namen voor Left of the Dial 2024 bekend
Door Semberendsen op 24 januari 2024 - 12:59 1 De organisatie van het Left of the Dial Festival heeft de eerste twaalf namen onthuld die op 17 tot 19 oktober het festivalpodium zullen betreden. Onder de aangekondigde artiesten bevinden zich Better Joy, Big Warm Bed, Canned Pineapple en Cosmorat.

De organisatoren van het festival hebben ook een playlist samengesteld op Spotify en YouTube, waar luisteraars kennis kunnen maken met het werk van de aangekondigde artiesten. Meer informatie over de nieuwe namen en het festival is beschikbaar op de officiële website van Left of the Dial. Voor de echte muziekliefhebbers zijn er zes mixtapes gecreëerd, geschikt voor verschillende gemoedstoestanden. Deze mixtapes zijn beschikbaar op Spotify en YouTube.

De 12 bevestigde artiesten: Better Joy, Big Warm Bed, Canned Pineapple, Cosmorat, Gespuys, Hypothetics, Lou Terry, Man/Woman/Chainsaw, Mould, MUCK., Twen en Victory Lap.

Koop hier tickets voor Left of the Dial 2024. Passe-partout tickets voor de volledige drie dagen zijn momenteel verkrijgbaar voor €60, of €50 voor groepen van zes personen. Met deze tickets hebben bezoekers toegang tot alle festivallocaties. Er wordt zelfs gesuggereerd dat er mogelijk nog twee extra locaties worden toegevoegd, afhankelijk van de kaartverkoop.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Left of the Dial 2024
Tickets Left of the Dial 2024
Left of the Dial 2024
Kingsland

KINGSLAND FESTIVALS ONTHULLEN LINE-UP VOOR...Op 27 april zal het eendaagse dancefestival Kingsland op meerdere locaties...

Spoorpark LIVE

EERSTE ARTIESTEN BEKENDGEMAAKT VOOR SPOORPARK LIVE... De organisatoren van Spoorpark LIVE hebben de eerste namen bekendgemaakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.