Nieuwe artiesten Grasnapolsky 2024: o.a. Morpheus en Romy Gabay

Morpheus
Nieuwe artiesten Grasnapolsky 2024: o.a. Morpheus en Romy Gabay
Door KayleeV op 25 januari 2024 - 11:08 1 Met slechts een maand te gaan tot de elfde editie van Festival Grasnapolsky, die plaatsvindt van 8 tot en met 10 maart 2024, kondigt de organisatie nieuwe toevoegingen aan voor zowel het muziek- als kunstprogramma. Dit jaarlijkse evenement, gevierd in de voormalige strokartonfabriek de Toekomst in Scheemda, belooft wederom een blend van muziek en kunst.

Mensen kunnen zich verheugen op een diverse line-up met nieuw bevestigde artiesten, waaronder COLLIGNON, Karlijn Hamer, Tom Tieman en Willemijn van de Walle. Morpheus, die vorig jaar zijn debuut maakte op Grasnapolsky, keert terug als de headliner van zondag.

Daarnaast werkt Grasnapolsky samen met Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond om acts als Ão, Bobbi Lu en Youniss te presenteren, terwijl POPGroningen lokale talenten zoals TAXITAXI, Cashmyra en Rommy Gabay in de schijnwerpers zet.

Passe-partout's voor Grasnapolsky 2024 zijn al verkrijgbaar met een prijs vanaf € 127,50. Koop hier je ticket voor Grasnapolsky 2024.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Into The Grave 2017 sfeer metal2

INTO THE GRAVE 2024 ONTHULT LAATSTE NAMEN: O.A. TER... Into The Grave 2024 Festival heeft de laatste namen bekendgemaakt voor hun...

Kingsland

KINGSLAND FESTIVALS ONTHULLEN LINE-UP VOOR... Op 27 april zal het eendaagse dancefestival Kingsland op meerdere locaties...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.