Audio Obscura Festival 2024 komt met eerste rij namen

Audio Obscura news_groot
Audio Obscura Festival 2024 komt met eerste rij namen
Door Semberendsen op 29 januari 2024 - 16:50 1 Audio Obscura, bekend om grensverleggende evenementen in de Nederlandse dance-industrie, kondigt de eerste namen aan voor hun festivaldebuut op 24 augustus 2024 in de Van Nelle Fabriek, Rotterdam. De line-up omvat internationale artiesten zoals The Martinez Brothers, Dixon, Carlita, Chris Stussy, AMÉMÉ en Partiboi69, samen met lokale talenten zoals Benny Rodrigues, Cincity, Moody Mehran, Suze Ijó, DJ Holographic en Lucky Done Gone.

De Van Nelle Fabriek, een UNESCO Werelderfgoed locatie, zal voor het eerst dienen als festivalterrein met meerdere binnen- en buitenpodia. Onder de diagonale transportbruggen van de fabriek bevindt zich de mainstage, die op 24 augustus het symbolische hart van het festival zal zijn.

De organisatie moedigt fans aan om zich aan te melden om als eerste toegang te krijgen tot exclusieve kaartverkoop. De pre registratie voor de voorverkoop gaat dicht na 29 januari.

De volledige line-up zal op een later moment worden onthuld. Fans die zeker willen zijn van tickets kunnen zich nu pre-registreren, terwijl de reguliere verkoop op 1 februari van start gaat. Koop hier tickets voor Audio Obscura.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Audio Obscura Festival 2024
Tickets Audio Obscura Festival 2024
Audio Obscura Festival 2024
Best Kept Secret 2023

27 NAMEN ERBIJ VOOR BEST KEPT SECRET 2024 O.A. PAOLO...Na een eerste lichting met 63 artiesten eind november, komt Best Kept Secret...

Sean Paul news

WIRELESS FESTIVAL KOMT MET O.A. NICKI MINAJ, ICE... Het Wireless Festival heeft zojuist nieuwe namen bekendgemaakt voor hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.