Dynamo Metalfest 2024 kondigt Skindred, Amaranthe en meer aan

Skindred
Dynamo Metalfest 2024 kondigt Skindred, Amaranthe en meer aan
Door Semberendsen op 01 februari 2024 - 10:54 1 Dynamo Metalfest, dat plaatsvindt op 17 en 18 augustus 2024, heeft vandaag de toevoeging van zeven nieuwe namen aan hun line-up aangekondigd. Met een mix van old-school en modern belooft het festival een gevarieerd muzikaal programma.

Saxon, een icoon in de heavy metal scene, voegt zich bij de line-up, samen met de Zweedse metalband Amaranthe en de Britse reggae metal pioniers Skindred. De toevoeging van Flotsam & Jetsam, bekend om hun thrash metal geluid, voegt een extra dimensie toe aan het festival. Ook Eternal Champion, Dynazty en het Nederlandse Blackbriar maken hun opwachting. Met deze nieuwe aankondigingen komt Dynamo Metalfest weer een stap dichterbij het completeren van hun line-up voor 2024.

Voor degenen die het festival willen bijwonen, bedraagt de prijs van een weekendticket (zaterdag en zondag) 119 euro. Koop hier tickets voor Dynamo Metalfest 2024.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Dynamo MetalFest 2024
Tickets Dynamo MetalFest 2024
Dynamo MetalFest 2024
€ 89,00
Vestrock 2023

NIEUWE NAMEN VESTROCK 2024: O.A. THE KOOKS, NOVA... Vestrock , het boetiekfestival in Zeeuws-Vlaanderen, heeft voor zijn 13e...

Live Is Live

NIEUWE ARTIESTEN VOOR LIVE IS LIVE 2024: O.A.... Voor de derde editie van het muziekfestival Live is Live , dat in de zomer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.