Milkshake Festival eert overleden fotograaf Erwin Olaf

Milkshake Festival
Milkshake Festival eert overleden fotograaf Erwin Olaf
Door sjoertb op 07 februari 2024 - 10:50 1 Milkshake Festival komt op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli terug naar het Westergasterrein in Amsterdam. Dit jaar wordt uitgebreid stilgestaan bij de herinnering aan Erwin Olaf. De vooraanstaande fotograaf, die op 20 september 2023 overleed, was sinds de oprichting van het festival in 2012 nauw betrokken bij Milkshake Festival. Marieke Samallo, de oprichter van het festival, heeft aangegeven dat het moeilijk is om Milkshake voor te stellen zonder Erwin, maar een eerbetoon is het minste wat ze kunnen doen.

Erwin Olaf wordt beschouwd als een integraal onderdeel van de Milkshake Family, en zijn afwezigheid zal zeker gevoeld worden tijdens het Milkshake Weekend. De Grand Opening van Milkshake Festival vindt plaats op vrijdag 26 juli van 20.00 uur tot 02.00 uur in de Gashouder op het Westergasterrein, in samenwerking met Mighty Hoopla uit het Verenigd Koninkrijk. Mighty Hoopla staat bekend als een viering van de alternatieve clubcultuur en zal een mix van legendarische en nieuwe live acts, energieke DJ's, schitterende dansers en een overvloed aan artiesten presenteren. Er zijn ongeveer 4000 kaarten beschikbaar voor deze opening.

Op zaterdag 27 en zondag 28 juli zal het Westergasterrein volledig in het teken staan van Milkshake Festival. Kinky Sundays uit Hamburg en Café 't Mandje op de Zeedijk in Amsterdam zullen een deel van de programmering doen. De volledige line-up van het festival wordt binnenkort bekendgemaakt. Voor het weekend zijn er per dag 18.000 kaarten beschikbaar.

Tickets voor Milkshake Festival zijn verkrijgbaar via de website van het festival. De voorverkoop start op 14 februari.

Milkshake Festival, opgericht in 2012, is sinds de vijfde editie in 2016 uitgegroeid tot een tweedaags festijn. Het festival staat bekend om het principe "niets moet, alles mag", waarbij entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status los staan van seksualiteit. Het festival omarmt diversiteit op alle fronten, van huidskleur tot seksuele voorkeur en genderidentiteit. Het streeft naar een sfeer vrij van hokjesgeest en zet zich in voor meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Milkshake Festival 2024
Tickets Milkshake Festival 2024
Milkshake Festival 2024
Pukkelpop 2022

THE SMILE, JORJA SMITH, SKRILLEX EN MEER NAAR...De line-up van Pukkelpop 202 4 begint steeds meer vorm te krijgen. Onlangs...

Joost Klein

FRESHFESTIVAL MAAKT VOLLEDIGE LINE-UP BEKEND: O.A.... Eind 2023 maakte de organisatie van Freshfestival al de eerste namen voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.