Bevrijdingsfestival Overijssel onthult programma: o.a. Suzan & Freek

review: In Het Volkspark 2023 Suzan & Freek
Bevrijdingsfestival Overijssel onthult programma: o.a. Suzan & Freek
Door PhaedraW op 14 februari 2024 - 13:07 1 Bevrijdingsfestival Overijssel keert zondag 5 mei terug naar Park de Wezenlanden voor de 32ste editie van het festival. Podium Hanzestrohm, het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival, biedt dit jaar plek aan grote headliners als Suzan & Freek, Chef’Special, RONDÉ en hiphopicoon (en tevens Zwollenaar) Sticks.

Het Popeiland brengt een alternatief geluid met de podia ABBOTT en Sena Performers Stage. Indierockliefhebbers worden op hun wenken bediend met boekingen als Elephant en Personal Trainer. Verder zijn ook Tricklebolt en Ploegendienst van de partij. ABBOTT wordt muzikaal afgesloten met de ultieme uitlaatklep John Coffey, waarna DJ St. Paul alles weer harmonieus bij elkaar mag gaan brengen met een set vol festivalbangers. Op Sena Performers Stage wordt verrijkt met optredens van Hiigo, Droom Dit en de rake woorden van Tomson.

Zo zijn er nog veel meer namen aan de line-up toegevoegd, bekijk hier overige informatie en de volledige line-up van Bevrijdingsfestival Overijssel.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Balaton Sound

NIEUWE NAMEN HEINEKEN BALATON SOUND: O.A. AMELIE LENS Heineken Balaton Sound 2024 heeft het programma uitgebreid met nieuwe...

Couleur Café 2022 news

NIEUWE NAMEN VOOR COULEUR CAFÉ 2024: O.A. ACTION... De organisatie van Couleur Café heeft weer artiesten toegevoegd aan het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.