Pukkelpop maakt nieuwe namen, ticketprijzen en start kaartverkoop bekend

Pukkelpop sfeer
Pukkelpop maakt nieuwe namen, ticketprijzen en start kaartverkoop bekend
Door sjoertb op 28 februari 2024 - 11:52 1 Er zijn 13 nieuwe toevoegingen aan de line-up van Pukkelpop 2024. Het gaat weer om een eclectische mix van opkomende talenten en gevestigde namen.

Op vrijdag trakteert de Franse Folamour ons meteen op een dosis eigenzinnige house. Maar ook de gitaren krijgen volop ruimte, met de razendsnelle garagepunk van Bad Nerves en de grungepop van Blondshell die menig tent zal doen opveren. De Belgische trots Sylvie Kreusch komt ook op vrijdag.

Op zaterdag is er geen gebrek aan beats. De vertrouwde namen zoals Solomun en Barry Can’t Swim brengen komen naar het festivalterrein en Hudson Mohawke en Nikki Nair komen met een back-to-back set om het publiek betoveren. Met Nation Of Language en YIN YIN krijgt het festival ook nog een dosis Amerikaanse new wave en psychedelische funk voorgeschoteld.

De zondag staat vooral in het teken van krachtige riffs, met onze veelbelovende opkomende act Fat Dog en metalcoreband Motionless In White die het podium verder doen daveren. Voor de technofanaten is er ook genoeg te beleven met Patrick Mason, terwijl liefhebbers van jazz kunnen genieten van Yussef Dayes.

Van 15 tot en met 18 augustus vindt Pukkelpop 2024 plaats. Het festival wordt meestal in hetzelfde weekend gehouden als Lowlands. Om deze reden is er qua line-up altijd veel overlap tussen de festivals.

Eerder werden al Queens Of The Stone Age, Flogging Molly, Enter Shikari, The Offspring, Soulwax, Skrillex, Crystal Fighters, The Vaccines, AmenRa, Fontaines D.C., Sam Smith en Sugababes aangekondigd. Alle reeds aangekondigde namen vind je hier in het Pukkelpop-overzicht.

Tickets
De kaartverkoop van Pukkelpop 2024 start zaterdag 2 maart om 11.00u via de officiële ticketsite van Pukkelpop. Hier koop je tickets voor Pukkelpop 2024. Een dagticket kost €125 en voor 4 dagen festivalplezier betaal je €279 per ticket.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Pukkelpop 2024
Tickets Pukkelpop 2024
Pukkelpop 2024
Lokerse Feesten news

PHOENIX, VITALIC EN COMPACT DICK DUMMIES NAAR...Voor zaterdag 3 augustus heeft de organisatie van Lokerse Feesten nieuwe...

Johan Cruijff ArenA news

VERKNIPT KONDIGT LINE-UP AAN VOOR GROOTSE ARENA EDITIE De organisatie van Verknipt kan in hun handjes knijpen. Binnen drie uur waren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.